Holiday Club -lomaviikot varattavissa nyt

Jäsenasiat 25.02.2022

Tarkista verkkokaupan käyttäjätunnus ja salasana varausta tehdessäsi.

Paperiliitto omistaa Holiday Club lomaosakkeita Vuokatissa, Saariselällä, Saimaalla, Punkaharjulla ja Tampereella. Kesän ja loppuvuoden lomaviikot (23–52) ovat nyt varattavissa. Lomaviikot myydään varausjärjestyksessä.

Lisätietoja haettavista kohteista, hinnoista ja hakemisesta: https://www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/ . HUOM. Kirjaudu sisään verkkokauppaan käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla paperiliittoloma.

Varattavat viikot löytyvät sivustolta kohdasta Vapaat viikot. Ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Henkilökohtaiseksi käyttäjätunnukseksi merkitään rekisteröitymisen yhteydessä oma jäsennumero. 

Huoneiston avain luovutetaan ainoastaan varauksen tehneelle henkilölle, jolla on esittää voimassa oleva jäsenkortti. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: https://www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/ , yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 903 (arkisin klo 9–15).

Paperiliitto-lehden numerossa 02/22 sivulla 2 olleessa Holiday Clubin mainoksessa oli väärä käyttäjätunnus ja salasana. Pahoittelemme lehteen mennyttä virhettä.

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle