Paperiliiton Kaipolan osasto 80

Kokoukset 2017  Os.80 hallitus

to 7.12. klo 17.00, Apipata 

Blogi  

Seema 2018

 TAM37


TAM27

 

 


 Päivitä yhteystietosi eAsiointipalvelussa

 Käy päivittämässä yhteystietosi.Näin tes-neuvotteluihin liittyvät viestit tavoittavat sinut.

Paperiliitto lähettää uutiskirjeen niille jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet löytyvät jäsenrekisteristä. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisia asioita työehtosopimusneuvotteluihin liittyen.

Päivitä jäsentietoihin henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Näin viestit tavoittavat sinut, jos et voi käyttää työnantajan tarjoamaa sähköpostia tai puhelinliittymää. Näin voi tapahtua mahdollisessa työtaistelutilanteessa.

Sähköpostiosoitteen voit lisätä tietoihisi eAsiointipalvelussa. Kirjautuminen palveluun tapahtuu pankkitunnuksilla.

Mikäli myöhemmin et halua ammattiliittosi lähettävän sinulle uutiskirjettä, niin voit poistaa itsesi lähetyslistalta uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.

Kun kirjaudut eAsiointipalveluun, tilaa samalla puhelimeesi mobiilijäsenkortti, josta näet kätevästi liittosi ajankohtaiset uutiset, jäsenedut ja tapahtumat.

Ohje rekisteröitymisestä Paperiliiton eAsiointiin   


Jäsenkortti myös kännykkään

Voit tilata Paperiliiton jäsenkortin sähköisenä kännykkääsi.

Mobiilijäsenkortilla osoitat jäsenyytesi yhtä virallisesti kuin perinteisellä muovisella jäsenkortilla. Teboilin polttoaine-alennuksen saamiseksi tarvitset edelleen kuitenkin muovisen jäsenkortin.

Mobiilijäsenkortin voit tilata eAsiointipalvelussa omilla pankkitunnuksillasi. Voit käyttää joko perinteistä muovista jäsenkorttia tai mobiilikorttia tai molempia. Mobiilikortin voi tilata myös puhelimitse.

Mobiilikortin lataus- ja käyttöohjeet eri puhelinmalleihin  

Lisää ajankohtaisia uutisia   
Kokoukset 2017  Os.80 hallitus

to 7.12. klo 17.00, Apipata 

Blogi  

Seema 2018

 TAM37


TAM27