Ohjeistusta jäsenmaksusta

80 Kaipolan osasto 10.06.2021

1.        Mikäli jäsen on ollut tai on työtön, opiskelija, palkattomalla sairaslomalla tms., jäsenen tulee ilmoittaa maksuvapautusilmoitus eAsioinnin kautta. Tuolloin ei tarvitse maksaa jäsenmaksua eikä jäsenelle tule turhaan kyselyjä avoimesta ajasta.

!!!!!!!    Poikkeuksena että työttömyyskassa merkitsee vapautukset jäsenen puolesta siltä ajalta kun maksavat päivärahaa !!!!!!!

 Palkattoman ajanjakson ja syyn ilmoittaminen eAsioinnissa:                                                                          

 Valitse Jäsenmaksutiedot-kohdassa ”Syötä palkaton jakso”, jonka jälkeen avautuvassa ikkunassa voit valita palkattoman jakson alkamispäivän ja päättymispäivän. Valitse palkattoman jakson syy avautuvasta valikosta ja tallenna. Tieto välittyy suoraan jäsenrekisterin käsittelyyn.

2.       Mikäli jäsen on ollut palkkatöissä, joista ei ole maksanut/ ei ole peritty jäsenmaksuja, hänen on maksettava jäsenmaksut itse. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa yhteyttä jäsenrekisteriin, niin neuvomme, miten toimia.

 

Mikäli jäsen on jäänyt pysyvälle työkyvyttömyyseläkkeelle tai vanhuuseläkkeelle, hänen tulee ilmoittaa asiasta jäsenrekisteriin puhelimitse tai sähköpostilla, niin teemme pidemmän maksuvapautuksen tai jäsenlajin muutoksen tilanteesta riippuen

 

Jäsenrekisteri:

jasenrekisteri@paperiliitto.fi

puh: 0102897700, ark. klo 9–12

Takaisin