Liity jäseneksi - tee uusi perintäsopimus

Liittymiseen, jäsenmaksuihin, jäsentietojen muutoksiin ja jäsenkorttiin liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee jäsenrekisteri jasenrekisteri@paperiliitto.fi tai puhelimitse 0102 897 700 arkisin klo 9.00 - 12.00.

Paperiliiton varsinainen jäsen kuuluu myös Paperityöväen Työttömyyskassaan.

Liity Paperiliiton varsinaiseksi jäseneksi tällä lomakkeella: Jäsenhakemus

-Mikäli olet jo Paperiliiton varsinainen jäsen, älä täytä yllä olevaa hakemusta, vaan alla oleva perintäsopimus ilmoittaessasi uudesta työsuhteesta.

-Oppilasjäsenenä täytät tämän liittymislomakkeen, kun aloitat paperialan työt. Tällöin liityt Paperiliiton varsinaiseksi jäseneksi ja Paperityöväen Työttömyyskassan jäseneksi.

Katso ohjevideo sähköisen liittymislomakkeen täyttämisestä.

Tee uusi perintäsopimus

Voit uusia jäsenmaksun perintäsopimuksen tästä linkistä: Perintäsopimus

-Mikäli vaihdat osastoa, tee osaston muutos ennen perintäsopimusta. Näin perintäsopimus ei lähde palkanlaskijalle vanhan osaston tiedoilla.

-Mikäli olet Paperiliiton oppilasjäsen ja aloitat paperialan työt, älä tee pelkkää perintäsopimusta, vaan täytä jäsenhakemus varsinaisesta jäsenyydestä. Hakemuksen yhteydessä on mahdollista täyttää myös perintäsopimus.

Katso ohjevideo uuden perintäsopimuksen täyttämisestä.

Liity oppilasjäseneksi

Paperialan ammatteihin opiskelevat voivat liittyä Paperiliittoon oppilasjäseniksi. Oppilasjäsen ei liity Paperityöväen työttömyyskassan jäseneksi eikä maksa jäsenmaksua. Jos oppilasjäsen haluaa täyttää perintäsopimuksen, tulee hänen liittyä varsinaiseksi jäseneksi.

Liity Paperiliiton oppilasjäseneksi tällä lomakkeella: Oppilasjäsenen jäsenhakemus

Katso ohjevideo oppilasjäseneksi liittymisestä.

Laske jäsenmaksusi

Laskurilla voit laskea Paperiliiton jäsenmaksun osuuden omasta palkastasi.
Jäsenmaksulaskuri