Holiday Club -lomaviikkojen haku alkaa

Jäsenasiat 24.09.2020

Nyt haettavissa viikot 1 - 22/2021

Paperiliiton jäsenten vuokrattavana on viikko-osakkeita Holiday Clubin lomakohteissa. Nyt haettavissa ovat viikot 1 - 22/2021. Kohteet ovat Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella.

Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Hakuaika kestää 23.10. saakka.

Lisätietoja haettavista kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu.
Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: paperiliittoloma. Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi.

Varattavat viikot löytyvät kohdasta "ARVONTA". Samalla kertaa voi hakea vain yhdellä hakulomakkeella ja enintään kolmea eri lomaviikkoa.

Jos samaa viikkoa hakee useampi, valitaan viikon saaja arpomalla. Arvonta suoritetaan 26.10. Vapaaksi jääneet ja peruuntuneet loma-ajankohdat tulevat vapaasti varattavaksi maanantaina 2.11. klo 10.00. Varaukset tehdään tuolloin saapumisjärjestyksessä.

HUOM! Huoneiston avain luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassaoleva jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 903 (arkisin klo 8–15).

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle