Jäsenkortin saa myös kännykkään

Jäsenasiat 27.06.2014

Voit tilata Paperiliiton jäsenkortin sähköisenä kännykkääsi.

Mobiilijäsenkortilla osoitat jäsenyytesi yhtä virallisesti kuin perinteisellä muovisella jäsenkortilla. Teboilin polttoaine-alennuksen saamiseksi tarvitset edelleen kuitenkin muovisen jäsenkortin.

Mobiilijäsenkortin voit tilata eAsioinnissa .

Jäsenten sähköiseen asiointipalveluun on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä. Katso tarkemmat ohjeet tästä.

Mobiilikortin lataus- ja käyttöohjeet eri puhelinmalleihin

iPhone

Android

Windows

Näin mobiilikortti toimii

• Jotta voit tilata kortin, pitää jäsenrekisteritiedoissasi olla tallennettuna matkapuhelinnumerosi. Voit lisätä numeron omiin tietoihisi eAsioinnissa.
  • Mobiilikortin lataaminen ja käyttö on ilmaista, mutta kortin lataamiseen käytetty datayhteys ja mahdollinen myöhempi Internetin käyttö maksavat liittymäsopimuksesi mukaisesti.
  • Mobiilikortin Jäsensivujen kautta pääset eAsiointiin, jossa omien tietojen päivittäminen ja tarkastelu vaativat salasanan. Ohjeet salasanan saamiseen löytyvät mobiilikortista, kun olet ladannut sen puhelimeesi.
  • Kortissa on henkilö- ja jäsenyystietojasi.
  • Mobiilikortin kautta voi päivittää omia tietoja ja tarkastella työttömyyskassan etuuksien maksatustietoja.
  • Kortissa on linkit liiton nettisivujen yhteystietoihin ja jäsenetuihin sekä soittolinkit liiton ja työttömyyskassan palvelunumeroihin.
  • Mobiilikortti toimii liittovakuutuksen vakuutuskorttina.
  • Kortti on voimassa jäsenyyden ajan.
  • Voit tilata mobiilikortin myös ottamalla yhteyttä jäsenrekisteriiin.

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle