Ajankohtaista koronatilanteesta

Korona ja poikkeustilanne

Paperiliiton toimiston ja Paperityöväen Työttömyyskassan palvelut jatkavat normaalisti. Yhteydenotot hoidetaan puhelimitse tai sähköisesti. Koko henkilökunnan on mahdollista tehdä töitä etäyhteyksin ja näin välttää lähikontakteja.

Liiton hallituksen kokoukset toteutetaan etäyhteyksin ja muut liiton toimistolle sovitut kokoukset, koulutukset tai vierailut on peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan.

Murikka-opiston koulutukset on peruttu ja opisto on kiinni kesäkuun loppuun saakka. Paperiliiton omistamat lomakeskukset Purala, Särkelä ja Törmälä on suljettu heinäkuun loppuun asti. Uusia varauksia lomakeskuksissa ei toistaiseksi oteta vastaan. Motoristitapahtuma on peruttu.
Jäsenetujen käyttöön liittyviä mahdollisista rajoituksista päivitämme tietoa eri etujen kohdalle sivulta Jäsenedut

Ohjeita ja linkkejä:

Ammattiosastojen kevätkokoukset   Ohjeita työelämään/SAK    Coronavirus och arbetslivet/FFC

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n ohjeita   Työterveyslaitoksen Ohjeita työpaikoille

Uutisia aiheesta:

SAK 4.4.2020: Palkansaajakeskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK: Koronakriisin hoito vaatii lisää toimenpiteitä