Vakuutusedut

IF

Paperiliitto on vakuuttanut jäsenensä Liittovakuutuksella. Vakuutukseen sisältyy matkustajaturva ja vapaa-ajan tapaturmaturva. Vakuutusturva päättyy näissä tilanteissa:

  • kun vakuutettu jää eläkkeelle: vakuutus on voimassa eläkkeellejäämisvuoden loppuun
  • jos jäsen eroaa Paperiliitosta, vakuutus lakkaa heti

Liittovakuutuksesta on merkintä jäsenkortissa. Liittovakuutus ei ole voimassa oppilasjäsenillä eikä eläkeläisillä eläkkeellejäämisvuoden jälkeen. Vakuutuksella voidaan korvata muun muassa matkasairauden ja -tapaturman hoitokuluja. Matkatavaroita liittovakuutus ei korvaa.
Lisätietoja Liittovakuutuksesta ja muista Ifin tarjoamista eduista

Liitto on neuvotellut sinulle edullisen henkivakuutuksen. Primuksella voit vakuuttaa koko perheesi jopa 50 % järjestöalennuksella. Saat liiton jäsenenä edullisen Lapsen Primus-tapaturmavakuutuksen noin 2 eurolla kuukaudessa. Saat lisäksi 10 % nettialennuksen ensimmäisen vuoden maksusta. Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Linkistä pääset laskemaan oman vakuutuksesi hinnan.
Lisätietoja henkivakuutuskuntoon.fi.

Turva

Turva tarjoaa Paperiliiton jäsenille 10 % alennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvassa kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat myös 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi jatkuva vakuutus, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lue lisää www.turva.fi/etusi.

Etu työttömälle tai lomautetulle asiakkaalle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle asiakkaalle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa: turva.fi/yhteystiedot