Ikaalinen Spa & Resort

Kampanjaetu Paperiliiton jäsenille 22.6.2023 asti


Kaikki majoitusvaihtoehdot (poislukien wow-huoneet) nyt -50% päivän hinnasta.
Saat alennuksen mobiilijäsenkortista löytyvällä kampanjakoodilla suoraan Ikaalinen Spa & Resortin verkkokaupasta.
Majoituksiin sisältyy aamiainen, ja kylpylän sekä kuntosalin vapaa käyttö. Tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin. Rajoitettu saatavuus. Tarjous on voimassa majoituksiin 22.6.2023 asti niin kauan kuin huoneita riittää. Majoitus tulee maksaa varatessa. Varauksella ei ole peruutus- tai vaihtooikeutta. Tapahtumaliput myydään erikseen, lisävuoteet normaalihinnalla.

 

Lisäksi Paperiliiton jäsenille on koko vuoden voimassa oleva etu:


Majoittumisesta 20% alennusta sunnuntai-keskiviikko välisille varauksille, sekä 15 % alennusta torstai-lauantai välisille varauksille. Alennus annetaan päivän hinnasta päärakennuksen sekä Loftis-rakennuksen huoneista. -20% tarjous on voimassa 31.12.2023 saakka. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

-20% alennuksen alennuskoodin löydät Paperiliiton mobiilijäsenkortista. Syötettyäsi alennuskoodin kylpylän verkkokauppaan, laskee se alennuksen varauksellesi.
Huonehinta sisältää majoituksen, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä pysäköinnin hotellin parkkipaikalla.
Huoneet ovat käytössä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen. Luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.
Maksutapa: käteinen tai luottokortti. Tarjouksessa mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Huonevaraukset suoraan kylpylän nettisivujen kautta tai sähköpostitse myynti@ikaalinenspa.fi tai soittamalla 03-4511. Varatessasi sähköpostitse tai puhelimitse, mainitsethan, että olet Paperiliiton jäsen.