Holiday Club - liiton omistamat lomaviikot

Paperiliiton Holiday Club -lomaosakkeet
- matkaile laadukkaissa kohteissa kotimaassa

Paperiliitto omistaa Holiday Clubin lomaosakkeita Saimaalla, Tampereella, Vuokatissa, Saariselällä ja Punkaharjulla.
Vietä rentouttava kylpyläloma Saimaan kylpylässä, kulinaarinen kaupunkiloma Tampereella, urheilullinen aktiiviloma Katinkullassa tai nauti kansallismaisemista Saariselällä tai Punkaharjulla. Holiday Clubin hyvin varustetuissa lomahuoneistoissa majoitut mukavasti oman perheen tai ystävien kanssa.

Varsinainen päähaku viikoille järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Hausta ilmoitetaan liiton nettisivuilla ja Paperiliitto-lehdessä. Päähaun (ja mahdollisen arvonnan) jälkeen vapaiksi jäävät viikot tulevat myyntiin Holiday Clubin verkkokauppaan.

Vapaat viikot

Kirjaudu Holiday Clubin verkkokauppaan www.holidayclub.fi/yrityspalvelu ja tutustu kohteisiin. Käyttäjätunnus on paperiliitto ja salasana paperiliittoloma.

Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee rekisteröityä varausjärjestelmän käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi. Vapaat viikot myydään varausjärjestyksessä.

Äkkilähdöillä lomailet edullisemmin

Äkkilähdöt myydään 100 euron alennuksella. Äkkilähdöt tulevat myyntiin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Huom. Äkkilähdöt varataan puhelimitse Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903, ma–pe klo 9–15.

Muut Holiday Club edut jäsenille

Paperiliiton jäsenet saavat Holiday Clubin omien lomahuoneistojen normaalihinnoista 25 % alennuksen. Minimivaraus 2 vrk. Loma-asuntojen varaukset puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh. 0300 870 900 (ma–pe 8–18, la 10–15).

Paperiliiton jäsenet ovat lisäksi oikeutettuja 25 % alennukseen Holiday Clubin kylpylähotellien hotelli- sekä Villas-asuntojen majoituksista. Hotelli- ja Villas-asuntojen varaukset verkkokaupasta osoitteesta: www.holidayclubresorts.com koodilla: paperiliitto1
Loma-asunnot ja Villakset min. 2 vrk

Lue tästä Holiday Clubin päivittyvä tiedote turvalliseen lomailuun.