Holiday Club - liiton omistamat lomaviikot

Paperiliiton Holiday Club -lomaosakkeet
- matkaile laadukkaissa kohteissa kotimaassa

Paperiliitto omistaa Holiday Clubin lomaosakkeita Saimaalla, Tampereella, Vuokatissa, Saariselällä ja Punkaharjulla. Varsinainen haku viikoille järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Hausta ilmoitetaan Paperiliitto-lehdessä ja liiton nettisivuilla.

Haku viikoille 1– 22/2021 alkaa

Viikkojen 1–22/2021 hakuaika alkaa 24.9.2020 ja päättyy 22.10.2020. Arvonta hakuun osallistuneiden kesken suoritetaan 26.10.2020.
Arvonnassa mahdollisesti vapaaksi jääneet ajankohdat sekä peruutuspaikat tulevat 2.11.2020 klo 10:00 alkaen.

Kirjaudu Holiday Clubin yrityspalveluun www.holidayclub.fi/yrityspalvelu ja tutustu kohteisiin. Käyttäjätunnus on paperiliitto ja salasana paperiliittoloma.

Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee rekisteröityä varausjärjestelmän käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi.

Äkkilähdöillä lomailet edullisemmin

Äkkilähdöt myydään 100 euron alennuksella. Äkkilähdöt tulevat myyntiin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Huom. Äkkilähdöt varataan puhelimitse Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903, ma–pe klo 9–15.

Tarkista myös syksyn 2020 vapaana olevat viikot.

Muut Holiday Club edut jäsenille

Paperiliiton jäsenet saavat Holiday Clubin omien lomahuoneistojen normaalihinnoista 25 % alennuksen. Minimivaraus 2 vrk. Loma-asuntojen varaukset puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh. 0300 870 900 (ma–pe 8–18, la 10–15).

Paperiliiton jäsenet ovat lisäksi oikeutettuja 25 % alennukseen Holiday Clubin kylpylähotellien hotelli- sekä Villas-asuntojen majoituksista. Hotelli- ja Villas-asuntojen varaukset verkkokaupasta osoitteesta: www.holidayclubresorts.com koodilla: paperiliitto1
Loma-asunnot ja Villakset min. 2 vrk

Lue tästä Holiday Clubin päivittyvä tiedote turvalliseen lomailuun.