Holiday Club - liiton omistamat lomaviikot

Paperiliiton Holiday Club -lomaosakkeet
- matkaile laadukkaissa kohteissa kotimaassa

Ajankohtaista: Lue tästä Holiday Clubin päivittyvä tiedote turvalliseen lomailuun.

Paperiliitto omistaa Holiday Clubin lomaosakkeita Saimaalla, Tampereella, Vuokatissa, Saariselällä ja Punkaharjulla. Varsinainen haku viikoille järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Hausta ilmoitetaan Paperiliitto-lehdessä ja liiton nettisivuilla.

Vapaita viikkoja on saatavilla ympäri vuoden. Kirjaudu Holiday Clubin yrityspalveluun www.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Huom. käyttäjätunnus ja salasana ovat muuttuneet! Uusi käyttäjätunnus on paperiliitto ja salasana paperiliittoloma.

Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi.

Äkkilähdöillä lomailet edullisemmin

Äkkilähdöt myydään 100 euron alennuksella. Äkkilähdöt tulevat myyntiin kaksi viikkoa ennen loman alkua. Äkkilähdöt varataan puhelimitse Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903, ma–pe klo 9–15.

Paperiliiton jäsenet saavat Holiday Clubin omien lomahuoneistojen normaalihinnoista 25 % alennuksen. Minimivaraus 2 vrk. Loma-asuntojen varaukset puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh. 0300 870 900 (ma–pe 8–18, la 10–15).

Paperiliiton jäsenet ovat lisäksi oikeutettuja 25 % alennukseen Holiday Clubin kylpylähotellien hotelli- sekä Villas-asuntojen majoituksista. Hotelli- ja Villas-asuntojen varaukset verkkokaupasta osoitteesta: www.holidayclubresorts.com koodilla: paperiliitto1
Loma-asunnot ja Villakset min. 2 vrk