Kunnon työn lähettilääksi?

Jäsenasiat 13.08.2018

Suosittu kunnon työn lähettiläiden koulutus järjestetään jälleen syyskuussa Helsingissä.

SASK kouluttaa taas uusia kunnon työn lähettiläitä. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Hotelli Haagassa Helsingissä 29.-30. syyskuuta. Haku koulutukseen päättyy 2. syyskuuta.
Kiinnostaako sinua kansainvälinen vaikuttaminen ja solidaarisuustyö? Haluatko olla itse valitsemallasi tavalla mukana SASKin vapaaehtoisverkostossa ja vaikuttaa työntekijöiden oikeuksien puolesta? SASKin koulutus on avoin kaikkien suomalaisten ammattiliittojen ja -järjestöjen jäsenille.

Työpajoja ja keskustelua

Viikonlopun aikana pureudutaan kampanjatyöhön sekä SASKin toimintaan kehittyvissä maissa niin alustusten, keskustelun kuin työpajojenkin kautta. Koulutetuilla kunnon työn lähettiläillä on uutta itsevarmuutta toimia solidaarisuustyön äänitorvina omissa verkostoissaan ja vaikka tapahtumissa.
Lue SASKin verkkojuttu  kevään koulutukseen osallistujien tunnelmista!
Koulutus alkaa lauantaina 29. syyskuuta kello 10 ja päättyy sunnuntaina 30. syyskuuta kello 14 mennessä. SASK maksaa kaikkien osallistujien majoituksen, ruoan ja ohjelman. Pitkämatkalaisille SASK kustantaa myös matkat halvimman kulkuvälineen mukaan.
Voit hakea koulutukseen tällä lomakkeella 2. syyskuuta asti, ja valinnoista ilmoitetaan hakijoille syyskuun puoliväliin mennessä.

Tavoitteena on, että koulutukseen osallistuisi mahdollisimman tasapuolisesti SASKin toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä eri ammattiliitoista eri puolilta Suomea.

Lue SASKin juttu, miksi kannattaa lähteä mukaan.

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle