Veteraanilomaetu

55 vuotta täyttäneiden veteraanilomaetu
- pitkäaikaisille liiton jäsenille

55 vuotta täyttävillä Paperiliiton pitkäaikaisilla jäsenillä on oikeus veteraanilomaetuun. Etuun oikeutetuille lähetään hakulomake edellisen vuoden lopulla.

Veteraaniloman saaminen edellyttää 10 vuoden yhtäjaksoista jäsenyyttä Paperiliitossa. Myös aikaisempi liittohistoria otetaan huomioon. Etua ei myönnetä lepäävillä jäsenoikeuksilla oleville eikä oppilasjäsenille.

Päätös tehdään sen kuun lopulla, jolloin hakija on täyttänyt 55 vuotta.

Valittavana on lomaetu Keurusharjun loma-asunnoissa tai 100 €:n arvoinen lahjakortti Holiday Clubin kotimaan kylpylähotelleihin.
 

Keurusharjun loma-asunnot

Paperiliiton myöntämä veteraaniloma ja lomasetelipalvelut

Loma sisältää 4 vuorokauden majoituksen Keurusharjun loma-asunnoissa, Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu. 
Loma-asunnoissa on tilaa max. 6 hengelle. Majoitukseen kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet, takkapuut sekä perusloppusiivous. Lisätietoja mm. varustelusta löytyy www.keurusharju.fi sivuilta.

Lomasetelin (arvo 100€ ) voit vaihtaa Hotelli Keurusselän vastaanotossa erilaisiin palveluihin käytettäväksi. Lomasetelillä ei ole mahdollista maksaa alkoholiostoja tai tupakkatuotteita. 

Palvelut hotelli Keurusselällä
-    aamiainen
-    lounas/päivällinen
-    a la carte-lista
-    sauna- ja allasosaston käyttö
-    Pääsyliput alueen tapahtumiin/ohjelmapalveluihin
Lisäpalvelut Keurusharjun loma-asunnoissa
-    Lemmikin mukana ollessa lemmikkimaksu 20€/viipymä. Lemmikkien mukaan tulosta on ilmoitettava ennen saapumista.
-    Lisälomavuorokauden maksu
-    päiväsiivous lomavuorokausien aikana
Palvelut Mäntässä
-    Lounasbuffet Arthotel Honkahovissa ympäri vuoden, Johtokunnantie 11, Mänttä
-    Kesälounas Mäntän Klubilla tai ruokailu a la carte listalta kesäsesonkina, Tehtaankatu 33, 35800 Mänttä, www.klubin.fi/ravintola
-    Serlachius-museoiden pääsylippu, joihin voimme yhdistää lounaslipukkeet Mäntässä oleviin ravintoloihimme niiden aukioloaikojen puitteissa.

Muutokset edellä mainittuihin palveluihin ovat mahdollisia!

Loma-asunnot ovat käytettävissä aina klo 15 tulopäivänä ja lähtöpäivänä loma-asunnon luovutus on klo 12.

Loma-asunnot varataan hotelli Keurusselältä numerosta 014 3611 000 tai myynti@hotelkeurusselka.fi. Varauksen yhteydessä Sinun tulee mainita, että kyseessä on Paperiliiton myöntämä maksuton veteraaniloma. Ota lomalle mukaan lomasetelisi sekä jäsenkortti.

Alueen tapahtumista saat tietoa www.visitkeuruu.fi sivuilta ja hotelli Keurusselän sivuilta. Hotelli Keurusselkä avasi ovensa 17.6.2020. Tarkista hotellin yhteystiedot ja vastaanoton aukioloajat hotellin nettisivuilta hotelkeurusselka.fi.