Vakuutusedut

IF

Paperiliitto on vakuuttanut jäsenensä Liittovakuutuksella. Vakuutukseen sisältyy matkustajaturva ja vapaa-ajan tapaturmaturva. Vakuutusturva päättyy näissä tilanteissa:

  • kun vakuutettu jää eläkkeelle: vakuutus on voimassa eläkkeellejäämisvuoden loppuun
  • jos jäsen eroaa Paperiliitosta, vakuutus lakkaa heti

Liittovakuutuksesta on merkintä jäsenkortissa. Liittovakuutus ei ole voimassa oppilasjäsenillä eikä eläkeläisillä eläkkeellejäämisvuoden jälkeen. Vakuutuksella voidaan korvata muun muassa matkasairauden ja -tapaturman hoitokuluja. Matkatavaroita liittovakuutus ei korvaa.
Lisätietoja Liittovakuutuksesta ja muista Ifin tarjoamista eduista

KALEVA

Paperiliiton jäsenenä saat Kalevasta pysyvästi edullisen henkivakuutuksen 58,9 % alennuksella. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Voit vakuuttaa itsesi lisäksi myös puolisosi yhteisellä edullisemmalla pariturvalla - riittää, että toinen teistä on jäsen. Nyt saatavilla myös edullinen lapsivakuutus tapaturmien varalle. Lue lisää: www.kalevavakuutus.fi/paperiliitto

Turva

Turva tarjoaa Paperiliiton jäsenille 10 % alennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvassa kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat myös 10 % omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi jatkuva vakuutus, saat 10 % omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta.

Lue lisää www.turva.fi/etusi.

Etu työttömälle tai lomautetulle asiakkaalle

Mikäli työttömyys tai lomautus kohtaa, Turva joustaa vakuutusmaksuissa. Turva myöntää pyynnöstä työttömälle tai lomautetulle asiakkaalle kuuden viikon korottoman lisämaksuajan vakuutusmaksuihin. Maksuaikaa saadakseen työttömäksi jääneen tai lomautetun Turvan asiakkaan tulee laskun saadessaan ottaa yhteyttä Turvan asiakaspalveluun, josta hän saa tarkemmat toimintaohjeet.

Yhteystiedot löytyvät osoitteessa: turva.fi/yhteystiedot