Uusi sarja: Ihan tavallisena päivänä

to 27. tammikuuta 2022 06.59.00

Aamupäivän aurinko kurkistaa Valkeakoskella. Kati Hyppösen mies on lähtenyt töihin seitsemän tienoilla. Kati on menossa iltavuoroon ja sai nukkua pitempään.

Hyppönen viettää kiireetöntä laatuaikaa Hilma-kissan kanssa. Nyt on hyvä hetki – koko elämässä.

Hyppönen sairasteli aiempina vuosina ja osaa arvostaa sitä, että on taas työkykyinen. Perheen 20- ja 22-vuotiaat tytöt aloittelevat elämää omilla jaloillaan, mutta heillä on hyvät ja läheiset välit. Sama koskee Hyppösen omia vanhempia ja sisaruksia sekä miehen perhettä.

Viime kuukaudet ovat olleet ajoittain myös raskaita. Hyppösen vanhemmat , kaksi siskoa ja siskon perhe saivat koronan ja eräs läheinen sairastui vakavasti.

– On helpotus, että itsellä on kaikki hyvin, niin jaksaa olla tukena muille. On ollut hetkiä jolloin on itse ollut tuen tarpeessa, ja tukea on aina löytynyt, sanoo Hyppönen.

Teksti ja kuva Reima Kangas

Ilmoittautuminen vuoden parhaisiin bileisiin on alkanut

Bileet pidetään Helsingissä 5. marraskuuta. Ammattiosastot tukevat nuoria matka- ja majoituskuluissa.

Ammattiosastojen syyskokoukset

Katso täältä oman osastosi syyskokousajankohta.

Jalkapallomestaruus meni Imatralle

Paperiliiton tämänvuotiseen futisturnaukseen osallistui yhdeksän joukkuetta. Voiton vei Imatran joukkue.

Jäsenasiat

Hyvä työ - miten käy sopimuskulttuurin?

Lokakuussa kannattaa suunnata Tulevaisuus tänään -tapahtumaan kuulemaan keskustelua työelämästä.

Paperiliitto-lehti

News - current

Paperiliitto-lehti on Paperiliiton jäsenlehti. Lehdessä käsitellään paperintyöntekijöiden edunvalvontaan, työelämän arkeen ja vapaa-aikaan liittyviä aiheita.

Lue näköislehti
Imatran joukkue voitti kultaa, Valkeakoski hopeaa ja Kuusaa pronssia Paperiliiton jalkapalloturnauksessa.

Lue koko juttu
Juha Kärkkäinen ei pane pahakseen, jos prosessissa on jotain häikkää. Vian löytäminen palkitsee.

Lue koko juttu
Mika Ravanderin mielestä tärkeintä ei ole saalis, vaan että tilanteita tulee ja makkaranpaistossa riittää puitavaa.