Uusi sarja: Ihan tavallisena päivänä

to tammik. 27 06:59:00 2022

Aamupäivän aurinko kurkistaa Valkeakoskella. Kati Hyppösen mies on lähtenyt töihin seitsemän tienoilla. Kati on menossa iltavuoroon ja sai nukkua pitempään.

Hyppönen viettää kiireetöntä laatuaikaa Hilma-kissan kanssa. Nyt on hyvä hetki – koko elämässä.

Hyppönen sairasteli aiempina vuosina ja osaa arvostaa sitä, että on taas työkykyinen. Perheen 20- ja 22-vuotiaat tytöt aloittelevat elämää omilla jaloillaan, mutta heillä on hyvät ja läheiset välit. Sama koskee Hyppösen omia vanhempia ja sisaruksia sekä miehen perhettä.

Viime kuukaudet ovat olleet ajoittain myös raskaita. Hyppösen vanhemmat , kaksi siskoa ja siskon perhe saivat koronan ja eräs läheinen sairastui vakavasti.

– On helpotus, että itsellä on kaikki hyvin, niin jaksaa olla tukena muille. On ollut hetkiä jolloin on itse ollut tuen tarpeessa, ja tukea on aina löytynyt, sanoo Hyppönen.

Teksti ja kuva Reima Kangas

Seuraa liiton jäsentapahtumia

Katso alla näkyvästä linkistä, mitä jäsentapatumia on ajankohtaisesti tarjolla Paperiliiton jäsenille. Ilmoittautuminen golfmestaruuskilpailuihin on nyt auki. PowerParkin perhetapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.

Tutustu tapahtumiin

Kirkniemi voitti keilailun yksilö- ja parikipailun

Paperiliiton keilamestaruudet ratkottiin tänä vuonna Valkeakoskella.

Syyskuussa koulutusta työelämän ihmisoikeuksista

Haluatko mukaan vapaaehtoistoimintaan, jolla edistetään työelämän ihmisoikeuksia? SASKin koulutus antaa siihen eväät.

Salibandymestaruus meni Valkeakoskelle

Valkeakosken osasto 70 kirkasti viime vuoden hopeansa ja voitti Paperiliiton mestaruuden salibandyssä.

Paperiliitto-lehti

News - current

Paperiliitto-lehti on Paperiliiton jäsenlehti. Lehdessä käsitellään paperintyöntekijöiden edunvalvontaan, työelämän arkeen ja vapaa-aikaan liittyviä aiheita.

Lue näköislehti
Paperiliiton Salibandymestaruus meni Valkeakoskelle

Lue koko juttu
Metsä Group suunnittelee noin 100 miljoonan euron investointiohjelmaa pehmopaperitehtaalleen Mänttään.

Lue koko juttu
Metsä Groupin työntekijät ovat tyytyväisiä yksilölliseen vuoro työaikamalliin. Joutsenon BCTMP-tehtaalla jokainen valitsi 12-tuntisen.