Uusi sarja: Ihan tavallisena päivänä

to 27. tammikuuta 2022 06.59.00

Aamupäivän aurinko kurkistaa Valkeakoskella. Kati Hyppösen mies on lähtenyt töihin seitsemän tienoilla. Kati on menossa iltavuoroon ja sai nukkua pitempään.

Hyppönen viettää kiireetöntä laatuaikaa Hilma-kissan kanssa. Nyt on hyvä hetki – koko elämässä.

Hyppönen sairasteli aiempina vuosina ja osaa arvostaa sitä, että on taas työkykyinen. Perheen 20- ja 22-vuotiaat tytöt aloittelevat elämää omilla jaloillaan, mutta heillä on hyvät ja läheiset välit. Sama koskee Hyppösen omia vanhempia ja sisaruksia sekä miehen perhettä.

Viime kuukaudet ovat olleet ajoittain myös raskaita. Hyppösen vanhemmat , kaksi siskoa ja siskon perhe saivat koronan ja eräs läheinen sairastui vakavasti.

– On helpotus, että itsellä on kaikki hyvin, niin jaksaa olla tukena muille. On ollut hetkiä jolloin on itse ollut tuen tarpeessa, ja tukea on aina löytynyt, sanoo Hyppönen.

Teksti ja kuva Reima Kangas

Illmoittautuminen huvipuistotapahtumaan on päättynyt

Paperiliiton huvipuistotapahtuma järjestetään lauantaina 11. kesäkuuta. Tapahtuma on täyteen varattu, eikä uusia ilmoittautumisia voida ottaa vastaan.

Lisätietoja ilmoittautuneille

Puheenvuoroja lakon merkityksestä

SAK:n edustajistossa korostui UPM:n paperiliittolaisten lakon merkitys koko ay-liikkeelle.

Vahvista digiosaamistasi maksuttomilla kursseilla

SkillPlus-verkkokurssit tuovat opinnot yhä useamman ulottuville.

Muuttuuko sähköpostiosoitteesi?

Voit päivittää osoitteesi tai tehdä muita muutoksia tietoihisi eAsioinnissa.

Paperiliitto-lehti

News - current

Paperiliitto-lehti on Paperiliiton jäsenlehti. Lehdessä käsitellään paperintyöntekijöiden edunvalvontaan, työelämän arkeen ja vapaa-aikaan liittyviä aiheita.

Lue näköislehti
Työntekijät pitävät 12 tunnin vuorojärjestelmästä, sillä se auttaa jaksamaan. Tuore tutkimus kertoo, että 12-tuntinen ei myöskään heikennä työturvallisuutta.

Lue koko juttu
Kirkniemi vei liiton mestaruuden salibandyssa. Hämeenkyrön osasto heräsi esimerkillisesti aamupalalle.

Lue koko juttu
Talvi ja kevät oli UPM:n työntekijöille erilainen kuin koskaan aiemmin. Lakossa oltiin koko liiton jäsenkunnan asialla. Haastattelut on tehty ennen lakon päättymistä.