Uusi sarja: Ihan tavallisena päivänä

to 27. tammikuuta 2022 06.59.00

Aamupäivän aurinko kurkistaa Valkeakoskella. Kati Hyppösen mies on lähtenyt töihin seitsemän tienoilla. Kati on menossa iltavuoroon ja sai nukkua pitempään.

Hyppönen viettää kiireetöntä laatuaikaa Hilma-kissan kanssa. Nyt on hyvä hetki – koko elämässä.

Hyppönen sairasteli aiempina vuosina ja osaa arvostaa sitä, että on taas työkykyinen. Perheen 20- ja 22-vuotiaat tytöt aloittelevat elämää omilla jaloillaan, mutta heillä on hyvät ja läheiset välit. Sama koskee Hyppösen omia vanhempia ja sisaruksia sekä miehen perhettä.

Viime kuukaudet ovat olleet ajoittain myös raskaita. Hyppösen vanhemmat , kaksi siskoa ja siskon perhe saivat koronan ja eräs läheinen sairastui vakavasti.

– On helpotus, että itsellä on kaikki hyvin, niin jaksaa olla tukena muille. On ollut hetkiä jolloin on itse ollut tuen tarpeessa, ja tukea on aina löytynyt, sanoo Hyppönen.

Teksti ja kuva Reima Kangas

Kevät täynnä jäsentapahtumia

Keväällä 2023 järjestetään useita urheilullisia jäsentapahtumia. Valitse lajisi ja lähde mukaan! Uutuutena Paperiliiton Frisbeegolf SM-kilpailut.

Tutustu jäsentapahtumiin

Uusi vuosi - uutta oppimaan?

Tuoko vuosi 2023 matkassaan uusia tehtäviä? Päivitä osaamistasi Murikka-opiston järjestämillä kursseilla. Paperiliittolaisille on tarjolla sekä omia että muiden liittojen kanssa yhteisiä kursseja.

Jäsenkortti aina mukana puhelimessa

Mobiilijäsenkortti päivittyy automaattisesti aina vuoden alusta, eikä korttia tarvitse ladata uudelleen.

Paperiliiton omistamien Holiday Club -lomaviikkojen haku jatkuu

Nyt varattavissa viikot 1–22/2023.

Paperiliitto-lehti

News - current

Paperiliitto-lehti on Paperiliiton jäsenlehti. Lehdessä käsitellään paperintyöntekijöiden edunvalvontaan, työelämän arkeen ja vapaa-aikaan liittyviä aiheita.

Lue näköislehti
112 päivää kestäneessä lakossa oli kyse UPM:n ideologisesta ristiretkestä. Tätä mieltä oli 92 prosenttia Paperiliiton kyselyyn vastanneista yrityksen työntekijöistä.

Lue koko juttu
Ateriarytmi alkaa aamusta. Sakari Ojaniemi luottaa puuroon ja työmaaruokalaan.

Lue koko juttu
Tytöt ovat jotenkuten koulutuksen kärryillä. Pojat eivät ole vuosiin kärryjä nähneetkään.