Taunola

Taunola on ammattiosaston omistama huvila meren rannalla.

Taunola sijaitsee Eurajoen Hankkilassa, noin 15 km Raumalta. Avaimen sinne saa osaston jäsen  kuittausta vastaan pääluottamusmieheltä tai työsuojeluvaltuutetulta. Taunola on auki kesäisin yleensä  jo vapusta alkaen.

Taunolassa voivat osaston jäsenet perheineen saunoa, uida, kalastaa, soudella, grillata ja tehdä kaikkea muutakin mukavaa. Lapsille on useita erilaisia pihapelejä. Pihalta löytyy suurehko grillikatos jossa voit vaikka grillata makkaraa. Päärakennuksessa on sauna jossa on omat pukeutumis- ja peseytymistilat miehille ja naisille. Alakerrassa lisäksi keittiö ja oleskelutila takkoineen sekä yläkerrassa huoneet vaikka yöpymistä varten. Yläkerran merenpuoleinen pää on remontoitu 2009 ja sitä on nyt mahdollisuus varata yöpymistä varten kolmen päivän jaksoissa.

Varauslista on Taunolan ilmoitustaululla. Huomioi, että varaus edellyttää myös jäsenen yöpymistä tiloissa. Vaikka varaat yläkerran, on muu osa Taunolaa muiden käytössä (Yläkerran varaus ei ole tällä hetkellä käytössä).

Sauna on usein ainakin iltaisin lämpimänä. Mikäli se ei tullessasi satu olemaan lämmin, laita tuli pesään ja odotellessasi saunan lämpeämistä keitä vaikka kahvit. (Muista ottaa kahvia mukaan, muut tarvikkeet löytyy keittiöstä...) Laita tuli myös miesten pesuhuoneen padan alle jotta saat lämmintä vettä suihkusta myös naisten puolelta. Ennen tulen sytyttämistä huolehdi siitä, että tuhkat on tyhjennetty alalaatikosta.

Taunola on meidän yhteinen kesäpaikkamme, huolehdithan siitä, että se säilyy siistinä myös pois lähtiessäsi!

Kiitos kun huolehdit yhteisistä tiloistamme ja tavaroistamme, tervetuloa uudelleen!

 

Ajo-ohje Taunolaan

Taunolan yläkerran varaus omaan käyttöön

Siivoussäännöt

Taunolan yleiset säännöt

 

Lisätietoja:

Pertti Tähtinen 040 5855286

Osmonen Petteri 040 7513 846,

Jouko Aitonurmi 040 7445 234

Hannu Saviaho 040 5346057