Säännöt

Saariniemen majojen säännöt 

Iso maja

Paperiliiton Jämsänkosken osasto 11 ry:n vapaa-ajanviettopaikan käyttö ja vuokraus säännöt.

Käyttö ja vuokrausoikeus ovat ensisijaisesti osasto 11 jäsenellä. Vuokrausta hoitaa Kari Nieminen puh.0400-406727. Avaimet noudetaan Jämsänkosken keskusportin aulapalvelusta, jossa on avainkaappi ja avaimien kuittauskansio.

Aulapalvelu Jämsänkoski, avoinna arkisin klo 6.30 - 15.30, puh 02041 66 154.

Aulapalvelun ollessa suljettu soitetaan UPM keskusvalvomon numeroon 02041 67278,pyydetään aukaisemaan ovi aulaan ja noudetaan avaimet komerossa olevasta avainkaapista sekä kirjataan hakijan tiedot kuittauskansioon. Vuokrausvuorokausi alkaa klo 14.00 ja avain on palautettava vuokrauksen päätyttyä klo 12.00 mennessä Jämsänkosken keskusportilla sijaitsevaan palautusluukkuun. HUOM. Avainkaapissa on isoon majaan kahdet samanlaiset avaimet ota vain toiset! Vuokrausta tehdessä on mahdollista saada majalla olevaan numerolukkokaappiin koodi,josta löytyy avain juhla-astiastoon.

Vuokraus tapahtuu pääasiassa vuorokaudeksi, mutta perhekäyttöön vuokrausaika voi olla myös 2 - 4 vuorokautta. Kesäkaudella (1.6.–31.8) varauksen käytettyä voi tehdä uuden varauksen. Muuna aikana varauksia voi olla useampia. Majan varausvihkoon voi varauksen tehdä 1 vuosi ennen ko. päivää.

Ammattiosasto voi peruttaa majan varauksen, jos osastolla on omaa tarvetta majan käytölle.

Juhannus ja Joulu arvotaan hakijoiden kesken noin kuukausi ennen aattopäivää.

Vuokraaja

Vastuuhenkilöksi katsotaan vuokraaja, joka vastaa majan siisteydestä, tavaroista ja laitteista ja niiden asiallisesta käytöstä, sekä ovien lukitsemisesta ja hälytysjärjestelmän päälle kytkemisestä.

Saariniemen majalla on elektroninen hälytysjärjestelmä. Hälytys majalta menee S&L Turvapalveluiden hälytyskeskukseen, josta tarpeen mukaan ohjataan vartija paikalle. Jos aiheutat tarpeettoman hälytyksen ota yhteyttä hälytyskeskukseen 075 758 0359 näin vältyt lisäkustannuksilta. Vartijan tarpeeton käynti veloitetaan vuokraajalta. Kameravalvonnan vastuuhenkilö on Ari Paju, GDPR tietosuojarekisteriseloste löytyy tarvittaessa häneltä.

Majan luovuttaminen toisen käyttöön on kielletty (esim. aikuiset lapset, yhteisöt ym.)

Jos majan käytössä tulee ilmi väärinkäytöksiä, peritään lisämaksu, jonka suuruuden majatoimikunta tapauskohtaisesti päättää. Jos maja on jätetty siivoamatta, siivouksen laiminlyönnin käy toteamassa talonmies, Kari Nieminen tai Markku Kankainen. Huonosta siivouksesta lähetetään lisälasku 50 € ja toistuvasta laiminlyönnistä evätään majan käyttö. Vuokrauksen peruuntuminen tulee ilmoittaa välittömäsi (7 vrk ennen), muuten peritään vuokra, vaikka varausta ei käytettäisikään.

Majan vieressä oleva grillikota on isonmajan vuokraajan käytössä.

Havaitut puutteet ja rikkoutumiset on ilmoitettava 0400-406727

Majassa on kuusi petipaikkaa sekä täkit ja tyynyt. Liinavaatteet jokaisen on tuotava itse.

Keittiö on varustettu perusvälinein. Saunan kiuas toimii pukuhuoneessa olevalla ajastinkytkimellä, käyttöohje kytkimen vieressä. Asuntovaunuista ja asuntoautoista peritään sähkömaksua 5 € / vrk.

SAARINIEMEN KAIKISSA SISÄTILOISSA TUPAKOINTI ON KIELLETTY

 

Viekot 1, 2 ja 3

Kesäkäytössä olevat majat VIEKOT 1, 2 ja 3.

Viekoilla on yhteinen rantasauna ja keittiö, joiden käytöstä ja siivouksesta on sovittava keskenään.

Saunalla ja keittiötiloissa ei saa oleskella tarpeettomasti, että kaikilla vuokraajilla on mahdollisuus käyttää palveluja inhimilliseen aikaan, käytön tulee sujua sopuisasti ja hienotunteisesti.

Mökeissä on neljä nukkumapaikkaa, liinavaatteet jokainen tuo itse.

Keittiörakennuksessa on perusruokailuvälineet.

Vene on käytössä joka mökillä.

Veneilyliivejä ja airoja säilytetään rantasaunan pukuhuoneessa.

Viekoissa asuvat käyttävät ulkovessoja.

Viekkoja vuokrataan vain os.11 jäsenille.

Majan vieraskäyttö vuokrauksessa, viekkojen vuokraus mahdollisuutta käsitellään tapauskohtaisesti.

Yhteystiedot:

Vuokraus Kari Nieminen puh. 0400-406727

Laskutus Markku Kankainen 040 5146938

Hälytykset, kunnossapito ja palaute Kari Nieminen 0400-406727

Paperiliiton Jämsänkosken osasto 11 ry:n hallitus