Saariniemi

Osasto 11 ry:n vapaa-ajanviettopaikan käyttö ja vuokraus.

Käyttö- ja vuokrausoikeus ovat ensisijaisesti ammattiosasto 11 jäsenellä. Vuokrausta hoitaa Kari Nieminen puh.040 7183675

Avaimet noudetaan Jämsänkosken keskusportin aulapalvelusta,jossa on avainkaappi ja avaimien kuittauskansio.Aulapalvelu Jämsänkoski avoinna arkisin klo 7.00- 15.00, puh. 02041 66154.Aulapalvelun ollessa suljettu soitetaan UPM keskusvalvomon numeroon 02041 67278, pyydetään aukaisemaan ovi aulaan ja noudetaan avaimet aulassa olevasta avainkaappi telineestä sekä kirjataan hakijan tiedot kuittauskansioon.Vuokrausvuorokausi alkaa klo 14.00 ja avain on palautettava vuokrauksen päätyttyä klo 12.00 mennessä Jämsänkosken keskusportilla olevaan palautusluukkuun.HUOM. avainkaapissa on kahdet samanlaiset avaimet ota vain toiset! Vuokrausta tehdessä on myös mahdollista saada majalla olevaan numerolukkokaappiin koodi, josta löytyy avain juhla-astiastoon.

Vuokraus tapahtuu pääasiassa vuorokaudeksi, mutta perhekäyttöön vuokrausaika voi olla myös 2 - 4 vuorokautta. Kesäkaudella (1.6.-31.8) varauksen käytettyä voi tehdä uuden varauksen. Muuna aikana varauksia voi olla useampia.Majan varausvihkoon voi varauksen tehdä 1 vuosi ennen ko. päivää.

Ammattiosasto voi peruttaa majan varauksen, jos osastolla on omaa tarvetta majan käytölle.
Joulu ja juhannus arvotaan hakijoiden kesken noin kuukausi ennen aattopäivää.

 

Vuokraaja

Vastuuhenkilöksi katsotaan vuokraaja, joka vastaa majan siisteydestä, tavaroista ja laitteista ja niiden asiallisesta käytöstä, sekä ovien lukitsemisesta ja hälytysjärjestelmän päälle kytkemisestä.

Saariniemen majalla on elektroninen hälytysjärjestelmä. Hälytys majalta menee S&L Turvapalveluiden hälytyskeskukseen, josta tarpeen mukaan ohjataan vartija paikalle. Jos aiheutat tarpeettoman hälytyksen, ota yhteyttä hälytyskeskukseen 075 758 0359 näin vältyt lisäkustannuksilta. Vartijan tarpeeton käynti veloitetaan vuokraajalta. Kameravalvonnan vastuuhenkilö on Ari Paju,GDPR tietosuojarekisteriseloste löytyy tarvittaessa häneltä.

Majan luovuttaminen toisen käyttöön on kielletty (esim. aikuiset lapset, yhteisöt ym.) Jos majan käytössä tulee ilmi väärinkäytöksiä, peritään lisämaksu, jonka suuruuden majatoimikunta tapauskohtaisesti päättää.

Jos maja on jätetty siivoamatta, siivouksen laiminlyönnin käy toteamassa talonmies, Kari Nieminen tai Markku Kankainen. Huonosta siivouksesta lähetetään lisälasku 50 € ja toistuvasta laiminlyönnistä evätään majan käyttö.

Vuokrauksen peruuntuminen tulee ilmoittaa välittömäsi (7 vrk ennen), muuten peritään vuokra, vaikka varausta ei käytettäisikään.

Majan vieressä oleva grillikota on isonmajan vuokraajan käytössä.

Havaitut puutteet ja rikkoutumiset on ilmoitettava 040 7183675

Majassa on kuusi petipaikkaa sekä täkit ja tyynyt. Liinavaatteet jokaisen on tuotava itse. Keittiö on varustettu perusvälinein.

Saunan kiuas toimii pukuhuoneessa olevalla ajastinkytkimellä, käyttöohje kytkimen vieressä.

Asuntovaunuista ja asuntoautoista peritään hinnaston mukainen sähkömaksu.

 

SAARINIEMEN KAIKISSA SISÄTILOISSA TUPAKOINTI ON KIELLETTY

 

 

Viekot

Kesäkäytössä olevat majat VIEKOT 1, 2 ja 3.

Viekoilla on yhteinen rantasauna ja keittiö, joiden käytöstä ja siivouksesta on sovittava keskenään.
Saunalla ja keittiötiloissa ei saa oleskella tarpeettomasti, että kaikilla vuokraajilla on mahdollisuus käyttää palveluja inhimilliseen aikaan, käytön tulee sujua sopuisasti ja hienotunteisesti.

Mökeissä on neljä nukkumapaikkaa, liinavaatteet jokainen tuo itse.
Keittiörakennuksessa on perusruokailuvälineet.

Vene on käytössä joka mökillä.
Veneilyliivejä ja airoja säilytetään rantasaunan pukuhuoneessa.

Viekoissa asuvat käyttävät ulkovessoja.

Viekkoja vuokrataan vain os.11 jäsenille.

Majan vieraskäyttö vuokrauksessa,viekkojen vuokraus mahdollisuuta käsitellään tapauskohtaisesti.

 

Viekko 3

 

Rantasauna

 

Grillikatos

 

Kota

 

Käyttösäännöistä ja muutoksista päättää Paperiliiton Jämsänkosken osasto 11 ry:n hallitus.
Majojen käyttöä valvoo ammattiosaston vapaa-aikajaosto.
Vuokraus Kari Nieminen 040 7183675
Osoite Saariniemeen: Saariniementie 18 42300 Jämsänkoski
Paperiliiton Jämsänkosken osasto 11 ry Hallitus