Ajankohtaista

Paperiosaston kesähuvila on varattavissa toukokuusta syyskuun loppuun, mikäli säät sallivat juoksevan veden.

Varauksia saa tehdä vain kuluvalle kalenterivuodelle. Ylläpidolla on oikeus poistaa väärälle ajankohdalle/vuodelle tehdyt varaukset.

Varauskalenteri aukeaa yleiseen käyttöön helmikuun alusta. Töissä käyvällä osaston jäsenellä on etuoikeus tehdä varaus tammikuun alusta alkaen.

Ulko-ovi on varustettu koodilukolla. Avaimet saunaan ja puuvarastoon löydät mökistä.

Ovikoodi luovutetaan varauksen tehneelle henkilölle, mikäli varaus on maksettu. Hyväksi tavaksi on todettu lähettää kuvaviesti maksusta talonmiehelle (Thomas Grönlund 040 591 0470) normaali MMS tai WhatsApp

Huvilaa ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Mökkivuorokausi alkaa klo 14.00 varauksesi ensimmäisenä päivänä ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00. (esim. 2vrk, pe klo 14.00-su 12.00 = 100€)

Huvila, saunoineen ja piha-alueineen on yksityiskäytössäsi koko varauksesi ajan.

Perusastiastoa on uusittu ja kaikkia on 12 hengelle, jos havaitset puutteita, ilmoitathan siitä niin saadaan asia korjattua.

Huvila luovutetaan siivottuna, sellaisena kuin haluaisit sen olevan saapuessasi rentoutumaan.

Maksu varauksesta tulee olla maksettuna ennen ovikoodin luovutusta.

Jos jotain rikkoutuu tai oli rikki tullessasi, ilmoitathan talonmiehelle ettei kenenkään tarvitse lomailla rikkinäisessä ympäristössä.

 

 

Varaukset ensijaisesti kalenterin kautta. Muissa tilanteissa ota yhteyttä (Mikael Häggblom puh. 0503744323)

Kun teet varausta niin otathan huomioon että joku muukin saattaisi haluta lomailla viikonloppuna, eikä niitä riitä kaikille. Varsinkaan jos varaat useamman itsellesi.

Varausta tehdessäsi ei tarvitse varata jokaista päivää erikseen, muokkaa ensimmäisen päivän ikkunassa päättymisajankohta. Tämä siksi koska kalenterissa on rajoitettu varausten määrä ja se ylittyy helposti jos jokainen päivä varataan erikseen. Voit myös asettaa muistutuksen tulemaan sähköpostiisi.

Varauksia ei vahvisteta erikseen vaan ylläpito seuraa tehtyjä varauksia ja muokkaa tai poistaa tarvittaessa.

 

Huvilan käyttömaksu on 130€/vrk (jäsenille 50€/vrk) Juhannus ja Venetsialaiset 360€ (jäsenille 240€) sisältää perjantai klo 14.00 - sunnuntai klo 12.00.

Juhla-astiasto 20€/vrk (jäsenet ilmainen) Ilmoita etukäteen talonmiehelle, tarvitsetko astiaston.

Lomapaikasta huolehtii Thomas Grönlund 040 591 0470.

Osasto 3 Kaskinen

NSP FI09 496311 500022 56 /viestikenttään nimesi, ajankohta ja "kolmonen"