Vuokraohjeet

Hakapirtti ja Pikku-Heritty vuokraohjeet

Vuokraaja: Tilat vuokrataan vuokraajan omaan käyttöön ei välitettäväksi tai luovutettavaksi ulkopuolisen käyttöön.Vuokraajan on oltava vähintään 25 vuotta täyttänyt.

Vuokra-aika: Saat tilat käyttöösi klo 14 ja luovutus viimeistään seuraavana päivänä klo 12. Poikkeavista vuokra-ajoista on sovittava erikseen pääluottamusmiehen 0400-209178 kanssa.

Avain: Noudetaan Tervasaaren vartijoilta ja avaimet myös palautetaan Tervasaareen ”Rivarille” seuraavan arkipäivänä klo 12 mennessä. Avainten hävitessä, joudumme sarjoittamaan lukot uudelleen, jonka kulut laskutamme vuokralaiselta.

Hälyttimet: Ulko-ovien vieressä olevasta ohjauspaneelista otetaan tägillä hälyttimet pois päältä 30 s kuluessa oven avauksesta. Varmista että paneelin oikeassa reunassa vihreä väkänen näkyy!

Poistuessa tiloista, laita hälyttimet päälle tägillä. Poistu tiloista minuutin kuluessa ja lukitse ovi.

Siivous: Asiakas on velvollinen siivoamaan jälkensä ja viemään roskat isoon ulkoroskikseen.

Av-laitteet: Tutustu ennen käyttöä huolellisesti käyttöohjeisiin. Mitään omia Tee-Se-Itse kytkentöjä EI SAA TEHDÄ!

Ilmoita vioista tai puutteista pääluottamusmiehelle 0400-209178.

Keittiökoneet: Ammattitason keittiölaitteet. Tutustu käyttöohjeisiin ennen käyttöä. Päävirtakytkin sijaitsee keittiön oven pielessä.

Sauna: Saunan saa päälle ohjauspaneelista saunan eteisestä. 

Oman Paljun käyttö: Jos tuot paljun niin lämmitä palju omilla polttopuillasi. Tuo mukanasi myös oma uppopumppu, jolla pumppaat järvestä veden paljuun!

Ulkogrilli: Omat grillihiilet, grilli on siivottava käytön jälkeen. Tuhka pitää laittaa tuhka-astiaan.

Takka: Polttopuita on takan vieressä. Huolehdi, että puukori on täytetty käytön jälkeen. Lisää puita löytyy ulkona olevasta puuvarastosta.

Ohjeiden laiminlyönti: Ohjeiden ja siivouksen laiminlyömisestä, tilojen tai laitteiden särkymisestä tulemme veloittamaan vuokralaista!

Vahingon sattuessa tai jos on ongelmia tilojen käytön kanssa ota yhteys:

0400209178 tai 0407233044