Ohjeet Kotapirtin käyttäjälle

 

TARKENNETTU OHJE KOTAPIRTIN KÄYTTÄJILLE

 

Erillisohjeita saapumiseen, kiinteistön käyttöön ja poistumiseen.

 

Varaus tehdään sähköisessä varausjärjestelmässä.

 

Avain noudetaan etukäteen UPM:n Kaukaan tehtaan pääportilta arkena ja päivätyöaikana. Illalla tai viikonloppuna avainta ei voi saada. Sama avain käy kaikkiin kiinteistön lukkoihin.

 

Kiinteistössä on kaukovalvottu palo- ja murtohälytyslaitteisto. Hälytyslaitteisto kytketään pois päältä ja takaisin päälle pääoven oikealla puolella olevasta avainkytkimestä. Punaisen valon palaessa hälytyslaitteisto on päällä ja vihreän valon palaessa pois päältä. Käännä avainta vähän yli puoli kierrosta ja sitten hieman takaisin. Vedä avain ulos. Älä avaa ovea ennen vihreän valon syttymistä. Aiheettomasta hälytyksestä syntyneet kustannukset maksaa hälytyksenaiheuttaja itse.

 

Varauksen käyttöaika on klo 12.00 – 24.00. Paikalta on ehdottomasti poistuttava viimeistään klo 24.00.

 

Ennen poistumista, lakaise tai imuroi lattiat. Lajittele roskat oikeisiin keräysastioihin ja vie roskapussit ulos roskakatoksen jätesäiliöihin. Täytä vain yhtä jätesäiliötä kerrallaan. Toinen on varalla.

 

Varaajalla on myös mahdollista tehdä tilojen siivous varausta seuraavana aamuna klo 6.00 - 12.00. Seuraavan varauksen alkaessa paikkojen on oltava kunnossa.

 

Puhtaat astiat saavat jäädä pysähtyneeseen astianpesukoneeseen. Sammuta kone virtakytkimestä ja sulje ehdottomasti vesihana. Hana on auki kun vipu osoittaa sivulle. Pesukoneen lyhin pesuohjelma kestää yhden tunnin.

 

 

 

 

Liesi on induktioliesi ja siinä voi käyttää vain induktiolieteen tarkoitettuja kattiloita ja pannuja.

 

WC –pönttöihin ei saa laittaa käsipyyhepapereita, tamponeja, pikkuhousunsuojia tai mitään sinne kuulumatonta. Viemärin repijäpumppu tukkeutuu helposti.

 

Älä säädä lattialämmityksen termostaatteja. Vaikutus on havaittavissa vasta useiden tuntien kuluttua. Käytä nopeaan lämpötilan säätöön ilmalämpöpumppua. Palauta ilmalämpöpumpun lämpötilan asetusarvo entiselleen ennen poistumistasi. Kaukosäädintä säilytetään telineessä siivouskomeron seinällä.

 

Älä säädä myöskään jääkaapin lämpötilaa.

 

Saunan kiukaan sytyttämiseen on erillisohjeistus pukuhuoneen seinällä. Älä jätä löylyvesisankoja saunaan saunomisen päätyttyä.

 

Puhdistusaineita, siivousvälineitä, roskapusseja, käsipyyhkeitä, wc-paperia, peflettejä yms. löytyy siivouskomerosta.

 

Halkovajassa olevat saunapuita lyhyemmät koivuhalot on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan grillaukseen.

 

Lähtiessäsi sammuta kaikki valot, sulje ikkunat ja lukitse ulko-ovet.

Kytke hälytyslaitteisto päälle ja palauta avain. Avain palautetaan tehtaan pääportille joko arkena päivätyöaikaan tai illalla ja viikonloppuna pääporttirakennuksen sisällä olevaan avaimien palautuslaatikkoon.

 

Poistuessasi jätä pukuhuoneen ja salin välinen ovi auki.

 

Ilmoita vioista ja puutteista klo 9.00 - 21.00 p. 044 3425520

 

 

KIITOS