Sydäniskuri: Pieni laite, suuri merkitys! ❤️

81 Heinolan osasto 21.09.2023

Heinolan Flutingtehdas lahjoitti Paperiosasto 81:n kesänviettopaikkaan Lepolaan defibrillaattorin

Heinolan Flutingtehdas lahjoitti Paperiosasto 81:n kesänviettopaikkaan Lepolaan defibrillaattorin eli sydäniskurin asennustarvikkeineen. Laite on käyttövalmis ja asennettu Lepolaan päämökin kuistille lämpökaappiin, josta se on käytettävissä ympäri vuoden niin Lepolassa kuin koko Kurenniemen alueella.

Laite opastaa ja neuvoo käyttäjää suomeksi, kun sen avaa käyttöä varten. Osaston puolesta voidaan myös tarvittaessa järjestää koulutusta, jos esimerkiksi osaston eläkeläisillä tai alueen mökkiläisillä on tarvetta saada opastusta laitteen käyttöön.

Laite on hyvä lisä ensiapuvalmiuden nostamiseksi koko Kurenniemen alueella ja hieman kauempanakin. Defi.fi palvelun mukaan seuraavaksi lähin laite löytyy vasta Heinolan kk:n Salesta, ja sieltäkin ainoastaan kaupan aukioloaikoina. Laite löytyy myös verkkosivuilta: www.defi.fi Merkitse karttaan: Kurenniemi

Deffat eli sydäniskurit ovat yleistyneet varsin runsaasti koko Suomessa viimevuosina, ja kaikissa ensiapukoulutuksissa nykyään opastetaan niiden käyttöä.

Ammattiosasto kiittää työnantajaa saamastaan lahjoituksesta ja laittaa omalta osaltaan hyvän kiertoon, tarjoten laitteen tarvittaessa kaikkien saataville.

Takaisin