Syyskokous valitsi uuden Pääluottamusmiehen Veitsiluotoon.

41 Veitsiluodon osasto 06.01.2021

Lomatukeen "korona korotus"

Syyskokous pidettiin työväentalolla.

Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat ja valittiin uudet Luottamusmiehet ja toimikuntiin toimijat. Myös Pääluottamusmies vaihtui kun erittäin pitkäaikainen Pääluottamusmies Jouko Suomalainen luopui tehtävästä ja alkaa pikku hiljaa miettiä "vapaaherraksi" siirtymistä. Uudeksi Pääluotoksi valittiin entinen Joken varamies Mikko Alamommo. Mikkohan on toiminut varalla jo vuosia ja tuuraillut Joukoa ansiokkaasti. Mikon tontin varapääluottamusmiehenä täyttää sellutehtaalla työskentelevä Sami Zerni, jolla Luottamusmies kokemusta taitaa olla eniten virassa olevista Luottamusmiehistä. Kokousväki kiitti Jokea menneistä ajoista ja toivotti Mikolle ja Samille vahvat tsempit tulevaan.

Kokouksessa käytiin läpi tulevan vuoden talousarviota ja toimintasuunnitelmaa, joihin tieten korona voi vielä oman leimansa jättää. Puheenvuoroissa puhuttiin ajankohtaisista asioista, mm. ensi kesän kesälomista, tulevasta TES-kierroksesta, Kypäräpakosta yms...

Yksi jäsenten kannalta iso muutos on Lomatuen nosto vuodelle 2021 150:een euroon. Kyseessä on yhden vuoden mittainen nosto jolla pyritään tukemaan omalta osaltamme kotimaan matkailun tukalaa tilannetta. Lisäksi viime vuoden vapaa-ajan tapahtumia jäi välistä ni budjettiin jäi vähän tilaa.

Ensimmäinen Teams-kokous ammattiosastolla jätti vähän toivomisen varaa mutta opimme uutta jos seuraaviakin kokouksia joudumme näin järjestämään. Joka tapauksessa hyvin vedettin läpi ja asiat saatiin päätökseen.

Oikein Hyvää vuoden jatkoa!!!

 

Puheenjohtaja Tumppi

 

Takaisin