Osaston talvipäivä 2024

70 Valkeakosken osasto 27.01.2024

OSASTO 70 TIEDOTTAA

Osasto 70 Talvipäivä

Vapaa-aikajaosto järjestää ammattiosaston jäsenille Talvipäivän Isossa-Herityssä lauantaina 16.3.2024.

Aloitamme päivän ulkoilemalla Heritynniemessä ja Tyrynlahden jäällä. Samaan aikaan starttaa pilkkikilpailu, jossa ratkaistaan Osasto 70 pilkkimestaruus mallia 2024.

Ulko-osuuden jälkeen palautamme energiatasot ruokailun merkeissä. Ruokailun jälkeen sauna lämpiää ja siirrymme nautiskelemaan Ison-Herityn löylyistä. Illan päättää iltatilaisuus. Jaamme palkinnot, kruunaamme Osasto 70 pilkkimestarin ja valmistaudumme ottamaan illan artistin lavalle.

Ilmoittautumiset tapahtumaan ammattiosaston puheenjohtajalle sähköpostiin osoitteeseen marekoivuranta@gmail.com

Ilmoita osallistutko ulkoiluun/pilkkikilpailuun ja syömään + mahdolliset ruoka-allergiat sekä jäätkö iltatilaisuuteen, jotta osaamme varata kaikille ruokaa ja virvokkeita. Maksimi osallistujamäärä on 30 henkilöä. Ilmoittautuminen päättyy 1.3.2024. Ilmoittaudu ja varmista paikkasi Talvipäivässä!

Tapahtuman omavastuu on 10€/jäsen. Omavastuu on maksettava osaston tilille FI04 4510 7610 0000 85, kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta.
Saaja Paperiliiton Valkeakosken osasto 70.
Viestiin oma nimi ja Talvipäivä.

Talvipäivä toteutuu, mikäli saamme riittävästi ilmoittautumisia tapahtumaan.

Meillä on upeat puitteet valmiina, joten ilmoittaudu ihmeessä mukaan. Tervetuloa viettelemään mukavaa päivää raittiin ulkoilman ja hauskanpidon merkeissä!

Vapaa-aikajaosto

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 
Takaisin