Paperiliiton XIV Motoristitapahtuma Kemissä 9-11.8.2019 Paperiliiton XIV Motoristitapahtuma Kemissä 9-11.8.2019

Järjestäjinä toimivat paperiosasto 33 ja 41.

Majoitus Hotelli Scandic Kemi.
Majoitustiedot:
Scandicin huonehintaan sisältyy aina Luomutuotteita sisältävä aamiainen ja Langaton internet.

Hotellin yhteystiedot
Hotelli Scandic Kemi
Osoite: Hahtisaarenkatu 3, 94100 Kemi. Puhelinnumero: +358 16 4654 012
Sähköposti: kemi@scandichotels.com

Hinta 78 € yhden hengen huone / vuorokausi. 98 € kahden hengen huone / vuorokausi.
Varaus varataan kiintiöllä Paperiliitto 2019. Varauskoodi 46782279.
Majoituksen jokainen varaa ja maksaa itse.

Lisätätty kiintiöön vielä 20 standard huonetta (mahdollisuus lisävuoteeseen) hintaan:

88€/yhden hengen huone/yö
108€/kahden hengen huone/yö
128€/kolmen hengen huone/yö

Valitettavasti emme voi lisätä enempää huoneita kiintiöön. Mikäli huoneet loppuvat kiintiöstä, niin suosittelemme tekemään varaukset osoitteesta: https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/kemi/scandic-kemi/huoneet

Mikäli osallistujilla on Scandic friends kanta-asiakkuuksia, niin he voivat käyttää netistä varattaessa varauskoodia FG2, jolla saa edullisempia huoneita. Huomioittehan, että hinta edellyttää jäsenyyden, ja huoneet tulee varata netissä. Jäseneksi liittyminen on ilmaista, ja sen voi tehdä ennakkoon täällä, tai paikan päällä hotellilla.

Osallistumismaksu tapahtumaan 75 euroa/osallistuja, joka sisältää osallistujalle paidan. Ammattiosastot maksavat keskitetysti osallistumismaksut, ilmoittautumiset ja osallistujien nimet. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita myös osallistujien t-paidan koot ja osallistuuko lauantain yhteisajon.

Ilmoittautumiset sähköpostilla urhomtt@gmail.com

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu suoritettava 7.6.2019 mennessä.
Paperiosasto 41:n tilille: FI58 5131 3021 0067 42

Perinteinen lauantain motoristien yhteisajo tapahtuu Toranda Eventsiin, jossa nautitaan kermainen lohikeitto lisukkeineen. Takaisin tullaan omatoimisesti ja on myös mahdollisuus käydä ostoksilla Haaparannassa.

Lauantai-illan pitopaikka on Näköalaravintola Lumihiutale, jossa tarjolla mm. buffet ruokailu ja muuta ohjelmaa.

Lauantain yhteisajo/ruokailut ja t-paita sisältyvät osallistumismaksuun.

Majoitus/yhteisajo ja lauantai-illan pitopaikan reittikartat ovat nähtävillä
paperiosasto 41:n kotisivuilla.

Tapahtuman ohjelmalehtinen jaetaan Scandic hotellin vastaanoton aulassa.

Lisätietoa tapahtumasta antaa Määttä Urho urhomtt@gmail.com puh. 044 5220 440
Laine Jari jari.laine2@storaenso.com puh. 040 5074 776