Uutinen

Taitava työnhakija - verkkokurssi -> ohje päivärahahakemuksen täyttämiseen Taitava työnhakija - verkkokurssi -> ohje päivärahahakemuksen täyttämiseen

Alla on ohje siitä, miten jäsen ilmoittaa osallistumisestaan liiton verkkokurssille, jolla täyttää aktiivimallin edellytykset.

Hakemusta perinteisesti paperisena tehdessään jäsen täyttää hakemukseen kurssipäivän kohdalle esimerkiksi ”Paperiliiton verkkokoulutus”.

Sähköistä hakemusta tehdessään rastitaan vaiheessa 3/6 Kohdan ”Olen aloittanut hakujaksolla uuden aktiivisuutta kerryttävän palvelun tai rekrytointia tukevan toiminnan” ja syöttää koulutuksen (arvioimansa) aloitus- ja päättymispäivät:

Aikaisintaan koulutus on mahdollista aloittaa 1.4., teknisistä syistä esimerkkiin jouduttiin laittamaan aikaisempi päivämäärä. Lisäksi on täytettävä palvelun nimi ja järjestäjä, esimerkiksi: ”Paperiliiton verkkokoulutus”.

Varsinaiseen hakemukseen kalenteriosaan vaiheessa 5/6 täydennetään tilanteeksi ”muu syy” ja selvitykseksi esimerkiksi ”Paperiliiton verkkokoulutus” tai ”Liiton koulutus”.

Uutinen julkaistu: 15.04.2019