Uutinen

Rekisteröidy uudelleen eAsiointiin

eAsioinnissa voit hakea ansiopäivärahaa, nähdä tilannetiedot ja täydentää liitteitä. Liiton jäsenrekisteritietoihin vie yläpalkin kohta ”Jäsenyys”.

Rekisteröidy uudelleen eAsiointiin

Uudistuneeseen palveluun on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä uudelleen.

Ansioturvan sähköisen hakemisen palvelu eAsiointi uudistuu 23. lokakuuta. Suurin muutos koskee tunnistautumista, johon ei uudistuksen jälkeen enää tarvita pankkitunnuksia.

Uuteen eAsiointiin pitää rekisteröityä käyttäjäksi uudelleen. Rekisteröitymiseen tarvitset jäsennumerosi, jonka näet muovisesta jäsenkortista tai mobiilijäsenkortista. Rekisteröitymiseen tarvitaan myös sähköpostiosoite. Sitä käytetään rekisteröitymisen vahvistamiseen.

Rekisteröitymisen jälkeen käytät kirjautumisessa tunnuksena jäsennumeroa tai sähköpostiosoitetta ja luomaasi salasanaa.
Kirjautumisen jälkeen voit edetä työttömyyskassan palveluihin Työttömyysturva-painikkeesta. Jäsenyys-painikkeesta pääset Paperiliiton jäsenrekisterin palveluihin.

Työttömyyskassan palvelussa voit hakea päivärahaa, täydentää liitteitä sekä seurata tilannetietoja ansiopäivärahan käsittelystä, maksuilmoituksista ja päätöksistä.

Jos rekisteröityminen ja kirjautuminen ei 23.10. tapahtuneen uudistuksen jälkeen onnistu, ota yhteyttä tyokassa@paperiliitto.fi.

Uutinen julkaistu: 19.10.2017