Taitava työnhakija - verkkokurssi -> ohje päivärahahakemuksen täyttämiseen

Työttömyyskassa 07.11.2019

Alla on ohje siitä, miten jäsen ilmoittaa osallistumisestaan liiton verkkokurssille, jolla täyttää aktiivimallin edellytykset.

Sähköistä hakemusta tehdessään rastitaan vaiheessa 3/6 Kohdan ”Olen aloittanut hakujaksolla uuden aktiivisuutta kerryttävän palvelun tai rekrytointia tukevan toiminnan” ja syöttää koulutuksen (arvioimansa) aloitus- ja päättymispäivät:

Aikaisintaan koulutus on mahdollista aloittaa 1.4., teknisistä syistä esimerkkiin jouduttiin laittamaan aikaisempi päivämäärä. Lisäksi on täytettävä palvelun nimi ja järjestäjä, esimerkiksi: ”Paperiliiton verkkokoulutus”.

Varsinaiseen hakemukseen kalenteriosaan vaiheessa 5/6 täydennetään tilanteeksi ”muu syy” ja selvitykseksi esimerkiksi ”Paperiliiton verkkokoulutus” tai ”Liiton koulutus”.