Isoimpien päivärahojen taso laskee Isoimpien päivärahojen taso laskee

Suurimpien ansiopäivärahojen taso laskee vuodenvaihteesta alkaen.

Suoja 58 vuotta täyttäneille Suoja 58 vuotta täyttäneille

Eläkeuudistus vaikuttaa myös työttömyysturvaan.

Lue koko uutinen

Vuorotteluvapaalain muutokset vahvistettu Vuorotteluvapaalain muutokset vahvistettu

Vuorotteluvapaan työhistoriaedellytys nousee 16 vuoteen ja sijaista koskevat edellytykset tiukentuvat. Uudet säännökset tulevat voimaan 1. syyskuuta.

Lue koko uutinen

Yrittäjyys ja liiton jäsenyys Yrittäjyys ja liiton jäsenyys

Palkkatyön ohessa yritystoimintaa harjoittava voi liittyä jäseneksi

Työssäoloehdon kertyminen Työssäoloehdon kertyminen

Työttömällä työnhakijalla on oikeus ansiopäivärahaan, kun hän on ollut vakuutettuna (jäsenenä työttömyyskassassa) vähintään 26 edellistä viikkoa ja vakuutettuna ollessaan täyttänyt työssäoloehdon.

Lue koko uutinen

Vuorotteluvapaan muutoksista uusi ehdotus Vuorotteluvapaan muutoksista uusi ehdotus

Vuorotteluvapaan uudistamista suunnitteleva työryhmä on antanut uuden ehdotuksen järjestelmän muuttamiseksi.

Lue koko uutinen

Uudistus ansiopäivärahan määrityksen perusteisiin Uudistus ansiopäivärahan määrityksen perusteisiin

Päivärahan määritykseen voidaan nyt ottaa huomioon useammasta työstä saatua palkkaa.

Suojaosa 300 euroon saakka Suojaosa 300 euroon saakka

Työtön voi ansaita 300 euroa ilman ansioturvan pienentymistä. Vasta yli 300 euron tulo vaikuttaa päivärahaan.

Lue koko uutinen

Tee sähköinen hakemus eAsiointipalvelussa Tee sähköinen hakemus eAsiointipalvelussa

Voit hakea ansiopäivärahaa sähköisesti eAsiointipalvelussa. Palvelun linkki on yläkuvan päällä tai oikeassa alanurkassa.

Lue koko uutinen

Vain muutosverokortti työttömyyskassaan Vain muutosverokortti työttömyyskassaan

Älä lähetä kotiin postitettua perusverokorttia työttömyyskassaan. Jos tilaat muutosverokortin, lähetä se kassaan.