Tiedote

Tes-neuvotteluille alkutahdit

Lähes 60 paperiliittolaista pääluottamusmiestä kokoontui Helsinkiin tes-tapaamiseen.

Tes-neuvotteluille alkutahdit

Paperiliittolaiset pääluottamusmiehet kokoontuivat pohjustamaan työehtosopimusneuvotteluita.

Tulevien työehtosopimusneuvottelujen alkutahdit otettiin, kun lähes 60 paperiliittolaista pääluottamusmiestä kokoontui Helsinkiin tes-tapaamiseen.

Työnantajapuolen terveiset osallistujille toi Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Jyrki Hollmén. Paperiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala loi katsauksen työmarkkinoihin.

Päivän aikana puretaan lisäksi osallistujille tehdyn ennakkokyselyn tulokset ja suunnataan katseet kohti paperiteollisuuden 50. työehtosopimukseen tähtääviä neuvotteluja.

Paperiteollisuuden voimassaoleva työehtosopimus on voimassa 30.11.2019 saakka.

Uutinen julkaistu: 11.04.2019