Paperiliitto 115 vuotta – Osallistu valokuvakilpailuun!

Jäsenasiat 14.04.2021

Liiton yli satavuotiaan taipaleen kunniaksi Paperiliitto lanseeraa valokuvakilpailun Instagramissa. Kilpailu on kaikille avoin.

Kilpailuun osallistuvien kuvien aiheen tulee liittyä Paperiliittoon, suomalaiseen työhön, metsään, sen puihin ja tuotteisiin, kuten selluun, paperiin tai kartonkiin. Aihetta voit käsitellä kuvissa hyvinkin luovasti ja laajasti. Kilpailuaika on 14.4. – 17.6.2021.

Voit osallistua kilpailuun laittamalla kuvan omalle julkiselle Instagram-tilillesi ja liittää siihen avaintunnisteet (hashtag):

#paperiliitto115
#paperiliittovalokuvakilpailu

#liittokokous2021
#suomalainentyö
#vahvintaonyhteistyö

#duunarit

Jos Sinulla ei vielä ole Instagram-tiliä (tai tilisi on yksityinen) ja haluat osallistua kilpailuun, voit lähettää valokuvasi vaihtoehtoisesti sähköpostiosoitteeseen valokuva@paperiliitto.fi . Lisää sähköpostin viestikenttään kuvaajan nimi.

Valokuvan tulee olla itse ottamasi. Kuva on voitu ottaa myös ennen kampanja-aikaa. Huolehdithan, että kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty lupa kuvan julkaisemiseen.

Osallistumalla kilpailuun annat luvan kuvan julkaisuun Paperiliiton Instagram-tilillä,  Facebook-sivulla, nettisivuilla ja Paperiliitto-lehdessä.

Kuvaajan nimi mainitaan.

Kilpailu päättyy Paperiliiton liittokokouspäivänä 17.6.2021.

Palkinnot

Joka viikko valitaan Viikon kuva. Palkintona on 20 €:n lahjakortti valokuvaliikkeeseen.
Pääpalkinto myönnetään viikon kuvista jäsenäänestyksellä. Voittaja saa 115 €:n lahjakortin valokuvaliikkeeseen.

Kuva: Pekka Kyytinen / Museovirasto, Miehiä työskentelemässä Yhtyneet paperitehtaat Oy:n Valkeakosken tehtaalla

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle