Paperiliiton omistamien Holiday Club -lomaviikkojen haku on alkanut

Jäsenasiat 02.11.2022

Nyt varattavissa viikot 1–22/2023.

Paperiliitto omistaa Holiday Club lomaosakkeita Vuokatissa, Saariselällä, Saimaalla, Punkaharjulla ja Tampereella. Alkuvuoden 2023 lomaviikot 1–22 ovat varattavissa nyt. Lomaviikot myydään varausjärjestyksessä.

Lisätietoja haettavista kohteista, hinnoista ja hakemisestawww.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla paperiliittoloma. Ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi. Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen.

Varattavat viikot löytyvät sivustolta kohdasta Vapaat viikot.

HUOM! Huoneiston avain luovutetaan ainoastaan varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassa oleva jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 903 (ma–pe 9–15).

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle