Lomalle jäsenetuhintaan

Jäsenasiat 17.03.2017

Hyödynnä jäsenetusi ja varaa edullinen majoitus Holiday Clubilta.

Alennusta lomahuoneistoista ja kylpylähotelleista

Paperiliiton jäsenet saavat Holiday Clubin omien lomahuoneistojen normaalihinnoista 25 % alennuksen. Minimivaraus 2 vrk. Loma-asuntojen varaukset puhelimitse Holiday Clubin keskusvaraamosta puh. 0300 870 900 (ma–pe 8–18, la 10–15).

Paperiliiton jäsenet ovat lisäksi oikeutettuja 30 % alennukseen Holiday Clubin kylpylähotellien hotelli- sekä Villas-asuntojen majoituksista. Hotelli- ja Villas-asuntojen varaukset verkkokaupasta osoitteesta: www.holidayclubresorts.com koodilla: paperiliitto1

Paperiliiton omat lomaviikot

Paperiliittolaisille tarjoutuu tilaisuus hakea kaksi kertaa vuodessa (viikoille 1-22 ja 23-52) jäsenetuhintaista lomaviikkoa Holiday Clubin viikko-osakkeista. Hauista ilmoitetaan erikseen mm. näillä sivuilla sekä Paperiliitto-lehdessä
Jos viikoille on enemmän hakijoita kuin mitä on paikkoja, suoritetaan arvonta.

Vapaat viikot

Arvonnan jälkeen vapaiksi jääneet viikot ovat vapaasti haettavissa ja ne myönnetään varausjärjestyksessä. Holiday Clubin sivuilta: www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/. Palveluun kirjautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: paperiliittoloma.

Seuraa myös edullisia äkkilähtöjä

Äkkilähdöillä lomailet alennettuun hintaan. Lisätietoa äkkilähdöistä Holiday Clubin sivuilta: www.holidayclubresorts.com/fi/yrityspalvelu/. Palveluun kirjautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: paperiliittoloma.

Äkkilähtöjen varaukset tulee tehdä puhelimitse, (nettivaraus antaa ainoastaan normaalihinnan). Varaukset ja tiedustelut Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903 ma–pe klo 9–15.

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle