Lomakalenterit esiin

Jäsenasiat 06.03.2020

Hyödynnä jäsenetusi ja hae edullista lomaviikkoa Holiday Clubin kohteisiin.

Paperiliiton jäsenten vuokrattavana on viikko-osakkeita Holiday Clubin lomakohteissa. Nyt haettavissa ovat viikot 23-53/2020. Kohteet ovat Katinkullassa, Punkaharjulla, Saariselällä, Saimaalla ja Tampereella.

Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Hakuaika kestää 18.3. saakka.

Lisätietoja haettavista kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu.
Kirjaudu sisään käy
ttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla: paperiliittoloma. Ensimmäisellä käyttökerralla Sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi.

Varattavat viikot löytyvät kohdasta "Viikkojen 23-52 varaaminen". Samalla kertaa voi hakea vain yhdellä hakulomakkeella ja enintään kolmea eri lomaviikkoa.

Jos samaa viikkoa hakee useampi, valitaan viikon saaja arpomalla. Arvonta suoritetaan 20.3. Vapaaksi jääneet ja peruuntuneet loma-ajankohdat tulevat vapaasti varattavaksi maanantaina 29.3. klo 10.00. Varaukset tehdään tuolloin saapumisjärjestyksessä.

HUOM! Huoneiston avain luovutetaan vain varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassaoleva jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 903 (arkisin 8–15).

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle