Lehtietu nousee ja käy digitilauksiin

Jäsenasiat 20.10.2022

Paperiliiton jäsenten lehtietu nousee vuonna 2023 ja se laajenee koskemaan sekä painettua että digilehden tilausta.

Lehtietuna maksetaan ensi vuodesa alkaen Demokraatin ja Kansan Uutisten vuosikerran tilauksista 35 euroa ja muiden palkansaajalehtien vuosikerran tilauksista 25 euroa. Etu on ollut tähän saakka 16 euroa ja se on koskenut painettua lehteä.

Palkansaajalehtien tilausedun saa käyttöön, jos jäsenyys on kunnossa ja tilaaja ilmoittaa lehteä tilatessaan olevansa Paperiliiton jäsen. Lehtietua voit käyttää jatkuvaan/säästötilaukseen ja vähintään 12 kuukauden määräaikaistilaukseen. Yhteen tilaukseen voi liittää kaikkien samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten lehtiedut.

Etu on käytettävissä Demokraatin/Arbetarbladetin, Kansan Uutiset -Viikkolehden, Viikko-Pohjois-Karjalan, Kansan Tahdon, Nyt Tidin ja Tiedonantajan tilauksiin.

Lue lisää jäseneduista

Lisää tiedotteita: