Kiinnostaako SASK-lähettilään tehtävä?

Jäsenasiat 16.03.2023

Lähettiläät ovat SASKin vapaaehtoisia. SASK järjestää joka vuosi lähettiläskoulutuksia verkossa sekä lähikoulutuksena. Kuvaaja: Laura Karlin

Uusien SASK-lähettiläiden koulutukseen voi hakea 14.4. saakka.

Lähettiläskoulutus on suunnattu kaikille ammattiliittojen jäsenille, joita kiinnostavat kansainväliset asiat ja työntekijöiden ihmisoikeuksien puolustaminen maailmalla. Koulutus järjestetään 6.–7. toukokuuta 2023 Helsingin Hakaniemessä SASKin jäsenjärjestöjen tiloissa. Hakuaika päättyy 14. huhtikuuta.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoutta globaaleista työelämäkysymyksistä, SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoutta aiheesta ei tarvita. Koulutus koostuu luennoista, ryhmätöistä ja keskusteluista. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat todistuksen osallistumisestaan, ja heistä tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita eli SASK-lähettiläitä. He voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Koulutus on osallistujalle maksuton. Se sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa (kauempaa saapuville), ruokailut, ohjelman sekä yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti.
Asiasta enemmän kertoo SASK: Lue lisää lähettilästoiminnasta

Lisää tiedotteita:

Jäsenasiat
25.10.2018
Tavoitteena yritysvastuulaki
Jäsenasiat
13.08.2018
Kunnon työn lähettilääksi?
Jäsenasiat
07.01.2016
Kiinnostaako Afrikka?
Jäsenasiat
12.10.2015
Tukea kehitysyhteistyöhön
Takaisin Tiedotteet-sivulle