Katse kohti vuoden 2022 lomia

Jäsenasiat 01.11.2021

Yhdistä lomaasi paikallisia elämyksiä ja tee lomastasi ikimuistoinen. Ideoita kotimaanmatkan suunnitteluun löydät helposti paikallisilta matkailusivuilta. Miltä kuulostaisi esimerkiksi karhunkatseluretki Vuokatissa? Sinne!

Paperiliiton omistamien Holiday Club -lomaviikkojen haku alkaa.

Paperiliitto omistaa Holiday Club lomaosakkeita Vuokatissa, Saariselällä, Saimaalla, Punkaharjulla ja Tampereella. Ensi vuoden lomaviikot 1–22 tulevat varattaviksi 3.11. klo 10. Lomaviikot myydään varausjärjestyksessä.

Lisätietoja haettavista kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto ja salasanalla paperiliittoloma. Ensimmäisellä käyttökerralla sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksesi on oma jäsennumerosi. Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen.

Varattavat viikot löytyvät sivustolta kohdasta Vapaat viikot.

HUOM! Huoneiston avain luovutetaan ainoastaan varauksen tehneelle henkilölle, jolla on voimassa oleva jäsenkortti mukana. Henkilön tulee olla paikan päällä lomapaikassa lomavarauksen keston ajan.

Lisätietoja kohteista, hinnoista ja hakemisesta: www.holidayclub.fi/yrityspalvelu, yrityspalvelu@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 903 (ma–pe 9–15).

 

Kuva: Kimmo Ohtonen, Karhuperheen ensikevät

Lisää tiedotteita:

Takaisin Tiedotteet-sivulle