Paperiliiton ammattiosasto 50 kevätkokous kutsu

KOKOUSKUTSU

Paperiliiton Tampereen Ammattiosasto 50 Kevätkokous

Sunnuntaina 25.4.2021 klo 15 alkaen

Ensisijaisesti kokous järjestetään etänä Teamsin kautta

Kokouspaikaksi on varattu Abc Kolmenkulma kokoustilat

Noudatamme kyseisenä hetkenä olevia Korona rajoituksia osallistuja määrän suhteen ja tämän takia suosittelemme ensisijaisesti etä osallistumista jos mahdollista.

Kokouksessa käsitellään Paperiliiton osastojen säännöissä kevätkokoukselle määritellyt asiat.

Kokouksessa käsitellään myös Paperiliiton ammattiosasto 62:n toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 ja päätetään mahdollisesta vastuu vapaudesta.

Jos osallistut kokoukseen paikan päällä niin pyydämme ilmoittamaan tästä Puheenjohtaja Mika Lahtiselle 11.4.2021 mennessä joko mika.lahtinen@ppp.inet.fi tai mika.lahtinen@upmraflatac.com

Jos osallistut kokoukseen etänä niin ilmottaudu Mika Lahtiselle 21.4.2021 mennessä niin lähetämme etäkokous linkin jonka kautta voi kokoukseen etänä osallistua.

Jos kysyttävää tai epäselvää niin Mika Lahtinen vastaa kysymyksiin