Vuoden Parhaat Bileet

25 Simpeleen osasto 08.09.2023

Terve

ilmoittautuminen Paperiliiton Vuoden parhaisiin bileisiin aukeaa 8.9. Tapahtuma on tarkoitettu 18-35-vuotiaille Paperiliiton jäsenille. Tämän vuoden bileet juhlitaan Tampereella Ravintola Tillikassa 11.11.
Illan seremoniamestarina toimii itsekin entinen paperiliittolainen, Mikko Töyssy. Putouksesta tuttu sketsihahmo Urmas Viilunk on huhujen mukaan tulossa myös. Esiintymässä lisäksi Duo Töyssy & Tervaniemi.

Tilaisuudessa mukana Paperiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala ja liiton toimiston muuta väkeä.

Tiedossa takuuvarma resepti onnistuneeseen iltaan: Ajankohtaiset asiat paperiliittolaisten työelämästä yhdistettynä hyvään ruokaan, erinomaiseen seuraan ja yhteiseen hauskanpitoon.

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 8.9. ja päättyy 26.10. Tilan rajallisuuden takia mukaan mahtuu 150 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Nyt kannattaa siis olla nopea.
Lisätiedot tapahtumasta ja ilmoittautuminen: paperiliitto.fi/jasenasiat/tapahtumat/vuoden-parhaat-bileet-2023.

Simpeleen os. 25 korvaa jäsenilleen majoituksen ja kyydin. Kyyti järjestetään Saimaan piirin kanssa yhdessä bussilla, mikäli lähtijöitä on tarpeeksi. Majoitukseen ja kyytiin voit ilmoittautua Mika Viskarille 050-3217831 tai mika.viskari@metsagroup.com

Takaisin