Nuorten bileet tulee taas

52 Pietarsaaren osasto 16.09.2022

Pari pyhäinpäivää jäi välistä, mutta 5. marraskuuta se taas tulee. Ilmoittautuminen bileisiin alkaa maanantaina 19. syyskuuta.

Paperiliiton nuorten parhaat bileet starttaavat klo 17 Apollo Live Clubilla Helsingissä. Mukaan voivat ilmoittautua tuohon mennessä 18 täyttäneet ja korkeintaan 35-vuotiaat jäsenet.

Merkitse tapahtuma kalenteriin viimeistään nyt. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.9. kello 9.00 näillä nettisivuilla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Sauli Tiala (upm) Matti Hautala (walki) Marko Luoto (billerud) viimeistään 15.10.2022 heidän omiin toimistoihin

Paperiliitto maksaa tapahtuman järjestelyihin liittyvät kulut, tapahtuman ohjelmat ja tarjoaa osallistujille ruoan ja virvokkeita.

Osasto hyvittää junamatkan ja yöpyminen 2 henk. huoneessa