Vuoden parhaat bileet 2023

44 Lauritsalan osasto 20.09.2023

Paperiliiton 18-35-vuotias jäsen! Tervetuloa Vuoden parhaisiin bileisiin Tampereelle Tillikkaan 11.11.2023

Illan seremoniamestarina toimii itsekin entinen paperiliittolainen, Mikko Töyssy. Putouksesta tuttu sketsihahmo Urmas Viilunk on huhujen mukaan tulossa myös. Esiintymässä lisäksi Duo Töyssy & Tervaniemi.

Tilaisuudessa mukana Paperiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala ja liiton toimiston muuta väkeä.

Tiedossa takuuvarma resepti onnistuneeseen iltaan:
Ajankohtaiset asiat paperiliittolaisten työelämästä yhdistettynä hyvään ruokaan, erinomaiseen seuraan ja yhteiseen hauskanpitoon. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen
Tilan rajallisuudesta johtuen mukaan mahtuu 150 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Nyt kannattaa toimia heti, mutta viimeistään 26.10. Ilmoittaudu tästä. Huom! Jos ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee este osallistua, ilmoitathan asiasta heti, niin saamme seuraavan jonosta mukaan tapahtumaan.
Tarkista oman ammattiosastosi mahdollinen tuki tästä.

Vuoden parhaiden bileiden päätyttyä voivat paperiliittolaiset halutessaan jäädä jatkamaan iltaa Tillikassa.

Paperiliitto ei ole varannut hotellikiintiötä tapahtumaa varten. Tampereella on runsaasti majoittumisvaihtoehtoja ja esim. Scandic-hotellien päivän hinnat ovat edullisempia kuin kiintiöhinta olisi ollut.

Lauritsalan osasto 44 maksaa tapahtumaan osallistuvien jäsentensä majoituksen sekä ilmaisen linja-auto kuljetuksen yhdessä saimaanpiirin muiden osastojen kanssa.

Mikäli aiot osallistua, niin ole yhteydessä Sami Ravattiseen (sami.ravattinen@upm.com/0503654030) saadaksesi lisätietoja kuljetuksesta ja kuinka majoituskustannusten kanssa toimitaan.

Takaisin