Puheenjohtaja Puheenjohtaja

Osaston puheenjohtajan mietteitä

TERE!

Uus taloudenhoitaja vaatii, että jotain on tänne nettisivuille kirjotettava niin sepitellää nyt jotain….

Miä siteeraan meitin Paperiliiton lakimiestä Juha Koivistoa:

Tää meitin Kymin sellu on kuin lätkäjoukkue. Meillä on GM joka tekee ne ISOT ratkasut ja jota me nähdään tietodusvälineissä ja sitten meillä on valmentaja ja muu johtoporras joka odottaa meiltä voittoa.

Sitte tulee ykkösketju supertähdellään joka on vastuussa, että voittoa tulee….. tulos tai ulos.

Sitte tulee kakkosketju joka yrittää hoitaa ne hommat mihin ykkösketju ei pysty ja auttaa niitä vetämään happea välillä. Tästä porukasta kaikki haaveilee ykkösketjuun.

Sitte on tää kolmosketju, joka yrittää pitää porukan kasassa ja ykkös- ja nelosketjun välit mahollisimman hyvinä. Välillä ne pääsee tuuraa kakkos- jopa ykkösketjua.

Sitte on tää meitin nelosketju johon allekirjoittanutkin kuuluu. Elikkä kun ykkös-, kakkos- ja kolmosketju alkaa piiputtaa eikä enää jaksa niin silloin tarvitaa nelosketjua. Ne hoitaa kaikki paska hommat, siivoaa jälet kun on tyritty, jos tarttetaan lätkäjoukkueelle säästöjä niin nelosketju hoitaa, nelosketju yrittää hoitaa hommat mahollisimman helpolla ja keksii kaikkia jippoja ettei tarttis raataa kuin eläin.

Nelosketjun kaverit ei haaveile paikasta tähdistössä, ei edes paikasta kolmosketjussa. Se tyytyy mitä GM antaa voittojen tullessa eikä valita…… joskus se vaan ihmettelee kuin tota sellua tonne maailmalle meneekään ja varmaan jokainen nelosketjussa on tehnyt parhaansa ja edesauttanut jotta tuotantoa saadaan niin miksei se näy tilipussissa? Siivottiinko huonosti?

Jokainen tuntekoon sisimmässään mihin ketjuun kuuluu?

PJ

Ismo Salminen

Kaikesta huolimatta leppoisaa kesää kesää kaikille.

Uutinen julkaistu: 29.05.2018