Tee liittokokousaloite

19 Kuusankosken osasto 11.01.2021

Nyt on aika tehdä liittokokousaloitteita. Aloitteiden asiaryhmät ovat: 1. Säännöt, 2. Järjestötoiminta, 3. Sopimustoiminta, 4. Työsuojelu, 5.Ympäristönsuojelu, 6. Yhteiskuntavaikuttaminen, 7. Kansainvälinen toiminta ja 8. Jokin muu. Toimita liittokokousaloitteesi 3.2.2021 mennessä osoitteeseen tommi.bragge@upm.com tai jari.huomo@upm.com.

Aloitteet käsitellään ensin ammattiosaston hallituksen kokouksessa, minkä jälkeen ne lähetetään Paperiliittoon. Aloitteet käsitellään Paperiliiton liittokokouksessa kesäkuussa. Aloitteet ohjaavat osaltaan Paperiliiton toimintaa seuraavalla liittokokouskaudella.

Liittokokousasiakirjat

Vaaliliittojen ja valitsijayhdistysten perustamisasiakirjat ovat noudettavissa ammattiosastojen toimitalolta Koskelankuja 3:sta 18.1.2021 klo 11-16.