Nuorten bileet tulee taas

19 Kuusankosken osasto 06.09.2022

Pari pyhäinpäivää jäi välistä, mutta 5. marraskuuta se taas tulee. Ilmoittautuminen bileisiin alkaa maanantaina 19. syyskuuta.

Paperiliiton nuorten parhaat bileet starttaavat klo 17 Apollo Live Clubilla Helsingissä. Mukaan voivat ilmoittautua tuohon mennessä 18 täyttäneet ja korkeintaan 35-vuotiaat jäsenet.

Merkitse tapahtuma kalenteriin viimeistään nyt. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.9. kello 9.00  Ilmoittautumaan tästä

Paperiliiton Kuusankosken osasto 19 kustantaa 18-35 vuotiaille jäsenilleen majoituksen 2hh huoneissa sekä järjestää yhteiskuljetuksen os.85 kanssa. Mahdollisen yhden hengen huoneen lisän osallistuja maksaa itse. Ammattiosasto hoitaa majoitusvaraukset.

Uusia näkökulmia ja hauskanpitoa

Lähde Helsinkiin yksin tai yhdessä työpaikkasi tai ammattiosastosi nuorten kanssa tapaamaan tuttuja ja solmimaan uusia tuttavuuksia. Näissä bileissä ravistellaan totutut ja luutuneet ajatukset uusiksi – ja pidetään porukalla hauskaa!

Tapahtumaa luotsaa ja hauskuuttaa Ville Myllyrinne. Uusia ulottuvuuksia ja näkökulmia tarjoaa viittomakielinen rap-artisti Marko ”Signmark” Vuoriheimo. Lisäksi pääset tapaamaan liiton henkilökuntaa. Tarjolla on myös ruokaa ja juomaa.

Etkot Halloween-juhlintaan

Bileet ovat samalla etkot Apollo Live Clubin kaikelle yleisölle klo 23 avautuviin Halloween-bileisiin, jonne voit jäädä mukaan juhlimaan ilman erillistä jonotusta ja sisäänpääsymaksua. Varaudu kohtaamaan karmivia kasvoja, rujoja raajoja ja arvaamattomia asuja kanssayleisön yllä.

Lähde mukaan, niin pääset näkemään ammattiliittosi uusin silmin!