Lähde kurssille Murikkaan

19 Kuusankosken osasto 31.08.2021

Murikka-opistossa järjestetään mm. seuraavia kursseja tänä syksynä:

Toimiva kokous 3.-5.9.

Tietotekniikan täydennyskurssi 6.-10.9.

Sihteerinä yhdistyksessä 20.-24.9.

Ammattiosaston johtaminen 27.9.-1.10.

Kansainvälinen edunvalvonta ja solidaarisuus 15.-17.11.

Nämä kurssit sopivat kaikille hallituksen varsinaisille ja varajäsenille, miksei myös mahdollisille tuleville.

Liitto maksaa kurssin täysihoitoineen yhden hengen huoneessa sekä matkat. Kurssiajalta maksetaan myös kurssistipendi ja kurssipäiväraha, jos ansionmenetystä tulee.

Työnantajalta voit yrittää saada kurssiajan palkallisena, mutta mitään velvoitetta työnantajalla ei ole. Huom, joillakin työnantajilla on matkustuskielto koronan vuoksi. Tarkasta tämä ennen kurssille hakeutumista.

Kurssille hakeminen:

Täytä kurssihakemuslomake, skannaa tai valokuvaa se, lähetä sähköpostilla osoitteeseen koulutus@paperiliitto.fi

Voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen Paperiliitto r.y., koulutus, PL 326, 00531 Helsinki

Kurssihakemuslomake löytyy: https://www.paperiliitto.fi/koulutus/miten-kursseille-haetaan.html

terveisin

Päivi Turtiainen