Webinaari ns. raskaan tessin piirissä työskenteleville

55 Kuopion osasto 10.05.2021

Tule kuulemaan ajankohtaisista tes-asioista webinaarin tiistaina 11.5. klo 18. Voit ilmoittautua mukaan, jos työskentelet paperiteollisuuden työehtosopimusta noudattavalla työpaikalla.

Webinaari on tarkoitettu paperiteollisuuden työehtosopimuksen piirissä toimiville paperiliittolaisille. Ajankohtaisesta sopimustoiminnan tilanteesta kertovat Paperiliiton puheenjohtaja Petri Vanhala ja liittosihteeri Juhani Siira. Tilaisuus kestää noin 45 minuuttia.

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 10.5. klo 23.59 asti

Ilmoittaudut tilaisuuteen tunnistautumalla eAsiointiin. Ilmoittautumisosoite on näkyvillä kohdassa Tiedotteet. Ilmoittaudu viimeistään 10.5. klo 23.59. HUOM! Ilmoittautumisaikaa jatkettu.

Osallistuminen

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi osallistumislinkin, josta pääsee osallistumaan webinaariin. Linkki toimitetaan sähköpostitse tiistaina 11.5. klo 17 mennessä. Jos viestiä ei tule, tarkista sähköpostisi Roskaposti-kansio.

Voit esittää puhujille kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai chat-työkalulla webinaarin aikana.