Vietä aktiiviloma Paperiliiton omistamissa Holiday Clubin lomapaikoissa Vietä aktiiviloma Paperiliiton omistamissa Holiday Clubin lomapaikoissa

Koululaisten syyslomaviikoilla vapaita lomaviikkoja löytyy Saimaalta ja Katinkullasta. Kylpylälomia sesongin ulkopuolella on tarjolla kaikissa kohteissa.

Paperiliitto omistaa Holiday Club lomaosakkeita Tampereella, Saimaalla, Saariselällä, Vuokatissa ja Punkaharjulla. Vuoden 2019 lomaviikkoja on vielä varattavissa syyskuusta joulukuuhun vaihtelevasti kaikissa kohteissa.

Koululaisten syyslomaviikkojen aikaan, viikoilla 42–43, löytyy vapaita loma-asuntoja Katinkullasta ja Saimaalta.

Kylpylälomia on runsaasti tarjolla myös muina ajankohtina. Loma-asunnoissa majailee mukavasti 4–6 henkilöä.

Varaamaan pääsee ja lisätietoja kohteista saa osoitteesta www.holidayclub.fi/yrityspalvelu.
Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella: paperiliitto@holidayclub.shop ja salasanalla: lomavaraus. Voidaksesi tarkastella ja varata vapaita viikkoja Sinun tulee kirjautua järjestelmän käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksena toimii jäsennumerosi.

Huom. lomaviikkojen tarjonta vaihtelee kysynnän mukaan.

Äkkilähdöillä lomailet edullisemmin. Äkkilähdöt ovat varattavissa kaksi viikkoa ennen loman alkua. Äkkilähdöt näet järjestelmän etusivulta. Äkkilähdöt varataan puhelimitse.
Äkkilähtöjen varaukset ja tiedustelut Holiday Club Yrityspalvelu, puh. 0300 870 903, ma–pe klo 9–15.

Vuoden 2020 viikot 1–22 tulevat hakuun 26.9.2019 ja ovat haettavissa 21.10.2019 saakka.

Uutinen julkaistu: 30.07.2019