Sponssaako osastosi bilematkaa?

2.11.2019 Helsingissä

Sponssaako osastosi bilematkaa?

Ilmoittaudu mukaan ja tarkista, korvaako ammattiosastosi reissukuluja.

Paperiliiton ammattiosastot ovat enemmän kuin hengessä mukana paperiliittolaisten 18—35-vuotiaiden bileissä. Monet osastot tukevat bileisiin osallistuvien matka- ja majoituskuluja osittain tai kokonaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Katso alla olevasta listasta, minkä edun oma ammattiosastosi tarjoaa. Jos tiedot puuttuvat, ota rohkeasti yhteyttä ammattiosaston hallitukseen ja ehdota tuen myöntämistä. Osastot voivat ilmoittaa ajantasaiset tiedot tälle listalle osoitteeseen tiedotus@paperiliitto.fi.

2 Nokia:
3 Kaskinen:
4 Tampere
5 Mänttä: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Kai Lindroos.
7 Kauttua:
8 Rauma:

10 Pori:
11 Jämsänkoski:
12 Jyväskylä:
13 Äänekoski:

14 Varkaus:
15 Inkeroinen:
16 Karhula:
17 Kotka:
19 Kuusankoski:

21 Kaukopää:
22 Tainionkoski:
23 Joutseno: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Kimmo Virtanen.
24 Turku:
25 Simpele:
 osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Yhteyshenkilö: Paavo Löpponen.

30 Pankakoski:
32 Pyhtää:

33 Kemi: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja 200 €/osallistuja. Yhteyshenkilö: Esa Juvonen.
38 Kyröskoski:
39 Loviisa:

41 Veitsiluoto: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Tuomas Huttunen.
42 Rauma:
43 Oulu:

44 Lauritsala:
45 Valkeakoski:
46 Helsinki:
47 Lohja:
48 Sunila: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Marko Kaitasuo.

50 Tampere: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Mika Lahtinen.
52 Pietarsaari:
54 Tervakoski:
 osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Tero Kekki.
55 Kuopio: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Yhteyshenkilö: Minna Pehkonen.
59 Valkeakoski:
62 Tampere:
66 Hämeenlinna:

70 Valkeakoski:
73 Karhula: kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Antti Huovila.
75 Lempäälä:

77 Äänekoski: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä.Yhteishenkilö: Henri Åkerman
Lieksa: Yhteyshenkilö: Tuomo Ahvenainen.

80 Kaipola: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Esa Kehusmaa.
81 Heinola:
83 Toukola:
85 Kuusanniemi-Voikkaa:

86 Lahti: osasto korvaa jäsenten matka- ja majoituskuluja ja järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen. Kysy lisätietoja yhteyshenkilöltä. Yhteyshenkilö: Lari Ruusunen.
87 Kirkniemi:
88 Uimaharju: