Tietoa koronaepidemiasta

55 Kuopion osasto 12.03.2020

Koronavirusepidemia vaikuttaa myös Paperiliiton toimintaan.

Korona ja poikkeustilanne

Paperiliitto on muuttanut kokouskäytäntöjä sekä perunut tai siirtänyt tapahtumia poikkeustilan takia.

Tiukat toimet koronaviruksen hillitsemiseksi vaikuttavat kevään edetessä monin tavoin Paperiliiton järjestötoimintaan.

Liiton hallituksen kokoukset toteutetaan etäyhteyksin, muut liiton toimistolle sovitut kokoukset, koulutukset tai vierailut perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.

Murikka-opiston koulutukset on peruttu vappuun saakka.

Paperiliiton omistamat lomakeskukset Purala, Särkelä ja Törmälä on suljettu huhtikuun loppuun asti. Uusia varauksia lomakeskuksissa ei toistaiseksi oteta vastaan.
Jäsenetujen käyttöön liittyviä mahdollisista rajoituksista päivitämme tietoa eri etujen kohdalle sivulta Jäsenedut.

Ammattiosastojen kevätkokouksia koskevat poikkeusjärjestelyt. Näet ammattiosastojen kokoustiedot tästä listasta

Paperiliiton toimiston ja Paperityöväen Työttömyyskassan palvelut jatkavat ilman muutoksia, jos yhteydenotot on mahdollista hoitaa puhelimitse tai sähköisesti. Henkilökunnan on mahdollista tehdä töitä etäyhteyksin ja näin välttää lähikontakteja.

Ohjeita ja linkkejä:

Ammattiosastojen kevätkokoukset