Jäsenmaksu pysyy ennallaan

55 Kuopion osasto 17.11.2021

Paperiliiton kokonaisjäsenmaksu on ensi vuonna 1,3 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta.

Uutiset 17.11.2021

Paperiliiton jäsenmaksun suuruus vuonna 2022 on 1,0 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta. Jäsenmaksun yhteydessä perittävän työttömyyskassan jäsenmaksun Finanssivalvonta on jo aiemmin vahvistanut 0,3 prosentiksi ennakonpidätyksen alaisesta palkkatulosta.

Paperiliiton ja Paperityöväen työttömyyskassan jäsenmaksu on näin ollen yhteensä 1,3 prosenttia veronalaisesta palkkatulosta. Paperiliiton liittovaltuusto vahvisti jäsenmaksun 17.11.2021 pidetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessaan.

Jäsenmaksua ei peritä työttömyyskassan maksamista päivärahoista. Maksamatta jäänyt jäsenmaksu voidaan periä kassan maksamasta etuudesta.