Pidä huolta luottamushenkilöstä-kampanja

17 Kotkan osasto 19.11.2020

Hyvä luottamushenkilö,

Pidä huolta luottamushenkilöstä -kampanja tarjoaa Paperiliiton luottamustehtävissä toimiville Paperiliiton omistamia Holiday Club -lomaviikkoja alennettuun hintaan.

Käyttämällä koodia luottamustehtävä, saat lomajaksot 150 €:n hintaan. Etu koskee ns. vapaita viikkoja, ei sesonkiviikkoja (järjestelmässä punaisina). Poikkeuksena Tampereen kylpylä, jossa kaikki jaksot sisältyvät vastedes kampanjan piiriin.

Varaus tulee tehdä puhelimitse, jotta saat alennuksen käyttöön. Puhelinvaraukset arkisin klo 9–15, puhelinnumero 0300 870 903.

Vapaat viikot löydät kirjautumalla Holiday Clubin verkkokauppaan:

Käyttäjätunnus on paperiliitto ja salasana paperiliittoloma. Ensimmäisellä kerralla Sinun tulee rekisteröityä järjestelmän käyttäjäksi. Käyttäjätunnuksena toimii oma jäsennumerosi.

Lue lisää liitteenä olevasta esitteestä      Pidä huolta luottamushenkilöstä

Rentouttavia hetkiä Paperiliiton omistamissa Holiday Club -loma-asunnoissa toivottaa

Paperiliitto r.y.